Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Mam kupę w gaciach na każdej fizyce

Polecane posty

Koleś jest porąbany. Modlę się tylko, żebym nie musiała pójść do tablicy. Jak ktoś czegoś nie umie to się wydziera i tyra :O I muszę z nim wytrzymać jeszcze dwa długie lata :( Tak tylko chciałam się wyżalić

trzeba się przygotować na lekcję; *siedzisz w ławce- nie bądź skulona, siedź wyprostowana ale bez przesady i się nie trzęś. *miej go w 'dupie' :D

Nie miałam nigdy zdjęcia. Jestem przygotowana, mam wykute wzory, ale facet wymyśla takie zadania, że nikt nic nie rozumie.

ja tam mam kurwa, mać na każdej biologii...trzęse się, pocę, i płakać mi się chce... ta pizda zawsze robi coś takiego - no to do odpowiedzi zaprosze...i 5 minut niepokoju (rozgląda się po klasie, i wybiera najładniejsze dziewczyny)...zawsze udaje, że coś mi spadło i wchodze pod ławke, a ta pizda zawsze i tak mnie wywoła:(

Gość Narcyz się nazywam
Ja tak miałem w liceum z niemieckiego i nie było że boli, a w klasie maturalnej to już rzeź niewiniątek :O. Ale wyszło na dobre, bo niemiecki zdałem naprawdę dobrze :)

w dodatku zawsze też wyzywa:(...od tępaków, w dodatku, moi rodzice zbudowali domek na wsi, przeprowadziliśmy się w czerwcu, i zawsze krzyczy na mnie, że mam doić krowy, a nie sie bawić w edukacje:|:|

hypnosse --->>> Mówiłaś o tym rodzicom? Niech Twoja mama przyjdzie do szkoły i pogada z dyrektorką o zachowaniu nauczycielki. Takie rzeczy są niedopuszczalne.

Gość Olej pedała
:) poryczy poryczy i przestanie ja tak w budzie zawsze robiłem:) no chyba ze mnie całkiem ktos wkurzyl to żadko do niego hodziłem na lekcje