Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze zrobiłam

KOBIETKI DOBRZE ZROBIŁAM????

Polecane posty

Gość dobrze zrobiłam

Mój facet zawsze mnie osądzał o wszystko.Nawet o zdrady... Nigdy nigdzie nie wyszłam będąc z nim w związku,straciłam przyjaciółki,kolezanki... Nie odwiedzałam rodziny.. Pisze mi straszne smsy,mowi przykre rzeczy wyzywa.. Np teraz puscilam mu sygnał ,a on napisał po chwili " Juz po łazeniu i szukaniu wrażen?" Odpisałam,żeby przestał pisac takie głupoty,ze cały czas siedze w domu i on o tym dobrze wie .Po czym odpisał " Chyba na braci kumplach,albo u innych!" Skonczyłam to...bo po prostu nie potrafie tego ciągnąć. On tylko ciagle mnie rani:( O wszystko osądza... Czy dobrze zrobiłam?? Dobrzy ludzie dobrze???

Gość BARDZO DOBRZE

Gość granatowe niebo nocy
dobrze. Nie trać czasu na pacana, który ma sam ze soba problem.

Gość dobrze zrobiłam
ale jeszcze muszę mu jakiego smska napisać przed snem i nie wiem co może że jest mi przykro ze mnie tak osądza

WRECZ BARRRRDZO DOBRZE ZROBIłAS KONCZAC ZWIAZEK Z TAKIM PSYCHOPATA, NIE MIEJ żALU I WYRZUTóW SUMIENIA, NALEżAłO MU SIE...

Bardzo dobrze zrobiłas🌼...obys tylko nie zmieniła zdania.Bo z takim facetem--przegrasz życie :-((

Gość dobrze zrobiłam
sama pisz sobie smski do swojego,nie musisz sie pode mnie podszywac

I CO NAJWAZNIEJSZE, RADZIłABYM CI NIE PISAC DO NIEGO I NIE ODP NA EWENTUALNE SMSY... ODPOWIEDZ SOBIE SAMA NA PYTANIE CZY TO MA JAKIKOLWIEK SENS??? NADAL JEDYNIE BEDZIE CIE W NICH OBRAZAł, BO Z TEGO CO WIDZE TO PROSTAK JAKICH MAłO...

Gość bardzo dobrze zrobilas
ja tez bylam kiedys w takim toxic zwiazku i na szczescie sie rozstalismy, a teraz po czasie to sie zastanawiam jak moglam tak sie dac traktowac. Poradzisz sobie :)

Gość dobrze zrobiłam
prostak nie prostak ale mój jedyni i lepszego juz nie znajdę

Gość dobrze zrobiłam
Pisze do mnie ciągle chamskie smsy. Jezuniu jak tak można:( Ja bym w życiu tak nie potrafiła!

Gość czaczaczaka
ja bylam taka sama w stosunku do mojego :P jest strasznie przystojny.. pogadal ze mna i zaczal sie zachowywac jak ja. zrozumialam wszytsko:) teraz jest lepiej. nie rezugnuj jak CI zalezy, sa sposoby;)

Gość dobrze zrobiłam
ciekawe w jaki sposób mu przetłumaczyć??On sie nigdy nie zmieni,dla niego ranić to takie same słowo jak jeść ...

OCZYWISCIE DZIEKI WSPANIAłOMYSLNEJ I ZAłOSNEJ DZIAłALNOSCI PODSZYWACZY ROBI SIE JUZ BAłAGAN W TOPICU...

Gość MaciejZ
Czytałem tylko temat i mam pytanie: czy naprawdę bezpodstawne te komentarze ze strony faceta były ? Wydaje mi się, że nie. Widzisz, tylko swoją uproszczoną wersję piszesz a jak było naprawdę ? Po prostu nie wierzę w pewne rzeczy. Najlepiej napisać coś i widzieć wszystko po swojemu a jak jest prawda ?

Gość dfdfdfdf
i tak do niego wrócisz :O , mogę się z Tobą założyć o butelkę prawdziwego szampana.

Gość dobrze zrobiłam
MaciejZ no ciekawe czy byś sie cieszył,gdybyś został zwyzywany od szmat,suk,dziwekłajz za to ,że kolezanka do Ciebie przyszła? Myśle że nie..:( Albo jak pojechałam do babci...to zwyzywał mnie,ze pewnie pojechałam się jebać do jakiegoś cwela!;/

Gość MaciejZ
ALe skąd to przyszło ? Z nikąd ? Nie wierzę w to.

Gość MaciejZ
Musiałaś mu kiedyś dać powód do zazdrości. Skoro Cię tak wyzywał, to skądś się to wzieło.

Gość pr
Kobieto - moze tez zastanow sie czemu dalas sie stlamsic pozbawiajac sie kolezanek i calego zycia. facet jak widzi ze moze leci kobiete jak plasteline zawsze wykorzysta szanse. trzeba byc pewna siebie i wierzyc w swoja wartosc, inaczej z kazdym facetem "bedziesz miala problem" (a tak naprawde to twoj problem :o )

Gość pr
maciek gebe w kubeł i nie projektuj. to ze cie laska zdradzila nie oznacza ze wszytskie

Gość MaciejZ
I nie gadaj mi tu, że jesteś święta.. ja szukam jedynie wytłumaczenia jego zachowania bo ono skądś się bierze.

Gość pr
leci = lepić :P

Gość MaciejZ
pr - cwale - mnie nie zdradziła moja laska.

Facet, który tak wyraża sie o swojej dziewczynie jest zerem totalnie bez klasy, nawet gdyby miała miejsce zdrada to nie wyobrazam sobie takiego zachowania, bo kazdemu nalezy sie chociaz odrobina szacunku...

Gość MaciejZ
od razu bez kasy.. bua haha. I piesze to laska siedząca o 23 na forum straceńców ! :):):)

Gość tryyrr
ja beza mojego mezczyzny rowniez nie chodze na imprezy, a gdy np. wyjde gdzies ze znajomymi robi mi wyrzuty ze np.nie odebralam tel czy cos. strasznie mnie to denerwuje i juz wole chyba sama nigdzie sie nie ruszac