Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze zrobiłam

KOBIETKI DOBRZE ZROBIŁAM????

Polecane posty

Gość MaciejZ
że nie odebrałaś tel, to rozumiem.

Jeśli "klasa" dla chłopaka jest to ze zwyzywa swoja dziewczyne od najgorszych to gratuluje tak niebywale trafnego toku myslenia...

Gość tryyrr
no wiesz nie trzymam kurczowo telefonu w reku ,zerkne na niego ale ogolnie gdzies tam lezyw torebce

Gość pr
Maciej ale zawsze sie tego bales jak zlego proroctwa:P

Gość czaczaczaka
dobrze zrobilam - a Ty nie dawalas mu powodow do zazdrosci? nigdy go nie oklamalas? nie oszukalaas? nie zdradzilas? i tak dalej ? jesli faktycznie nie to olej to a jesli tak (nie musisz nam tego pisac, sama sobie odpowiedz) to na szasunek trzeba zasluzyc:) chyba ze kolo jest jakis narwany :D

Bardzo dobrze zrobiłaś... a jak znajdziesz sobie mężczyznę, który będzie Ci ufał i szanował to nie będziesz mogła sobie wybaczyć, że byłas w ogóle z tamtym... ja w ten sposób straciłam 4 lata życia, na usprawiedliwianiu narwanego faceta, który traktował mnie ... źle. A teraz jestem z kimś, kto nigdy nie podniósł na mnie głosu (poczatkowo byłam zdziwiona- jak to... to można spokojnie mówić do swojej dziewczyny a nie na nią wrzeszczeć? ) , kto mnie kocha i ufa mi. a ja go nigdy nie zawiodę. pozdrawiam :)