Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaa0

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość Zalamanaa0

Mam 18 lat , a i tak musze wracac do domu przed 22.Jak napisze smsa , ze bede np o 22.20 to potem jest wielka awantura.W tygodniu praktycznie wieczorami nie wychodze z domu bo sie ucze, wiec mysle, ze w ferie lub weekend powinnam miec troszke swobody a nie ze juz o 21 do mnie dzwonia gdzie jestem bo oni nie zasna;/;/

Gość a gdzie chcesz
się szlajać małolato?

martwia sie ot co :) wiem ze to meczace bo kiedys tez tak mialam ale z czasem sie przekonali ze nie jestem mala dziewczynka

Gość Zalamanaa0
Ja nie owie, ze chce wychodzic na cale noce bo wiem, ze skoro mieszkam pod ich dachem to musze sie ich suchac i juz. Ale troche zrozumienia nie mam 15 lat tylko 18 i mysle, ze sms bede np o 23 nie powinien wywolywac awantury.

Gość Zalamanaa0
Ile razy ja juz staralam sie z nimi rozmawiac, a wiecie co oni mi na to , ze noc jest od spania a nie od balowania.I, ze jak bede wracala to mnie ktos zgwalci , zamroduje itp. Wiec zawsze sie pytam znajomych czy mnie odprowadza pod dom, zawsze mnie odprowadzaja. To wtedy mi mowia, ze dziewczyne to kiedys na korytarzu zgwalcili;/;/

Może pokaż im, udowodnij jakoś, że mogą Ci zaufać? Ja też 18-stka jestem, u mnie jakoś to wychodzi... Pogadaj z nimi. Jeśli dotąd nie dałaś im powodów do braku zaufania, może przy logicznych argumentach coś z tego wyjdzie;)

Rodzice po prostu martwią się o Ciebie. To normalne. Moi zachowywali się tak samo. Ale nie martw się. Jak pójdziesz na studia to będziesz miała więcej swobody :)

Gość Zalamanaa0
Mam nadzieje, ze to sie zmieni bo juz wytrzymac nie moge. Wszystkie dziewczyny pija po piwku bo juz maja 18 lat a ja choc je mam siedze przy soku lub słabym drinku zeby mamy nie denerwowac, bo iedys jak przyszlam po piwe i juz mialam 18 lat to ona mi zaczela wymyslac, ze ja serce ze srtesu boli ;/

Gość Zalamanaa0
Mam barata, ale brat ma 8 lat.

ech, przy tym wszystkim, to chyba rzeczywiście zostaje Ci poczekać do końca szkoły i wyprowadzić się na studia... Ale próbować rozmowy możesz zawsze. Tylko spokojnej z logiczną argumentacją... Chociaż jeśli oboje mają taki sam punkt widzenia, będzie trudno:o

Gość Zalamanaa0
Jest strasznie trudno i mysle, ze nigdy im nie dalam powodu, zeby mnie tak pod kluczem trzymali. Ucze sie , zdaje normalnie z klasy do klasy, mam jednego chlopaka od ponad roku, zawsze co moge to pomoge, nie wiem czego oni jeszcze wiecej chca.