Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Takie tekst wali : Film jest niedostępny w Twoim kraju. [wściekły].To jest ordynarna cenzura[wściekły]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atrakcyjny Kazimierz. Napisano Styczeń 28, 2009 jedź przez proxy alo zmień sobie ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Wiem:P.Tylko chodzi o sam fakt cenzury:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veinarde 0 Napisano Styczeń 28, 2009 zmień kraj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Gdzie indziej też może tak być:O.Podobno żydzi są wszędzie:O.Tacy jak ten co narozrabiał w Poznaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veinarde 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Nietolerancja:o:P aa...chyba jestem niedoinformowana...kto co narozrabiał?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Te żydy z youtube przecież zrobiły że w POlsce nie widać filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Jedź do Izraela :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondi wieczorową porą Napisano Styczeń 29, 2009 zarejstrowany jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahhihiheheeeee Napisano Styczeń 29, 2009 nie tylko w PL, u mnie tez czasto tak pisze,a nie mieszkam w Polsce,mysle ze to nie wazne ze Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan Podszyw Napisano Styczeń 29, 2009 taaaaa, bez wątpienia to spisek żydo-komuny i masonerii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach