Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololalalala

aorcja? co o niej sadzicie??

Polecane posty

Gość lololalalala

Gość mamuśka dddd
zobaczcie sobię tą stronę http://www.abortioninstruments.com/ i te narzędzia - mi zrobiło się niedobrze i słabo jak to zobaczyłam. Nigdy nie miałam nic przeciw aborcji, ale po tym co zobaczyłam czym to robią i jak to wygląda - mówię stanowcze ( ale tylko dla siebie - nie narzucam niczego innym kobietą) NIE

jak kolezanka na pomaranczowo wyzej, aczkolwiek na ta strone nie mam zamiaru wchodzić.

Gość kiuyt
ŻE TO ŻAŁOSNE SKURWYYSYNSTWO!!!!!!! i żygam na dziiwki ktore sie pieeerdolą i pozniej usuwają!!!! bez serca bes niczego bez skrupulow takie bym soliła i cieła!!!!!! Natomiast gdy jest dziecko chore ciężko albo zagraza zyciem matki to są juz inne przypadki w niektorych koniecznością:-(

Gość lololalalala
nie rozumiem ludzi ktorzy potrafia zabic wlasne dziecko

Gość TEŻ PRZECIW
Jak się nawarzyło piwa trzeba je umieć wypić! Nie rozumiem dlaczego za debilizm swojej "matki" ma płacić niewinne maleńkie Dziecko????? Teraz mamy niestety taką "erę" pierd...........ić się każda potrafi jak królki dosłownie, bez pomyślunku, instynktownie jak zwierzaki. A potem nagle "ups.........NIE CHĘ TEJ CIĄŻY!!! co mam zrobić żeby się jej pozbyć!" a następne idiotki czyt: "wyzwolne, światłe kobiety" jeszcze im podają gotowe przepisy na pozbycie się "problemu", albo wręcz oferują odsprzedanie środków poronnych lub podsuwają linki do stron gdzie można to gówno nabyć! PARANOJA! "szacunek" tylko dla siebie, nie daj Bóg dla reszty świata! Jak nie jestem z rodzaju "żeby cię tak.........." jednak w tym wypadku życzę tym wszystkim debilkom widzącym tylko czubek własnego nosa by ich życie solidnie w dupsko kopnęło! tak by nie zapomniały tego kopniaka do końca życia! P.S. Nie mówię tu o przypadkach aborcji ze względu na nie dające szans na przeżycie (żadnych) uszkodzenia Dziecka, gwałtu. Te dwa przypadki w pełni usprawiedliwiam, reszta to dla mnie osobiście RYNSZTOK!

Gość czlowiek czyta i...
"na nie dające szans na przeżycie (żadnych)" A jak są małe, to już nie? Niech każdy osądzi to w swoim sumieniu, co? Może to lepiej, żeby taka, co by usunęła, nie miała dziecka? Tylko takie matki polki potrafią wychowac dobre dzieci, czyli takie, co nie będa sie skrobac :|

Gość TEŻ PRZECIW
Tu nie chodzi o "matka polka" itd. chodzi o bezmyślność i egoizm tych wszystkich "używających życia" bez kompletnie żadnego zastanowienia, pojęcia gówniar. Co do jak małe to nie: NIE - wiesz? sama przez ponad rok czasu stałam w obliczu wizji niepełnosprawności moich Dzieci (wcześniaki - bardzo wcześnie urodzone, po ciężkich bardzo przejściach, łącznie z długotrwałym zagrożeniem życia), dziś są zdrowe, ale nie wiem co będzie jutro (zagrożenia: ADHD, postępujące pogorszenie wzroku, lekkie upośledzenie umysłowe, padaczka i jeszcze kilka innych) i dlatego w tym wypadku mówię NIE - znam też bardzo wiele Mam borykających się z Dziećmi ze znacznym stopniem upośledzenia. I WIEM, że człowiek jeśli stanie przed nawet takim wyzwanie ZAWSZE (o ile nie jest skrajnym egoistą) jest w stanie sobie dać radę - tak jesteśmy stworzeni. No ale............nie zrozumie kto nie wie o czym mówię. A swoją Córeczkę - pomimo, że jeszcze mała przede wszystkim uczę szacunku dla innych, uczę Ją, że nie Ona jedna na świecie jest najważniejsza, że jak coś tam zrobi to wywołuje to pewne konsekwencje, że nie każde Jej widzi-mi-się to priorytet - jeszcze niewiele rozumie, ale mam zamiar właśnie tak Ją wychowywać, w poszanowaniu dla drugiego życia, drugiego człowieka, niwelując w zarodku jakiekolwiek oznaki egoizmu . Ja tak zostałam wychowana i może dlatego dziś potrafię ponosić konsekwencje własnych decyzji, a przede wszystkim NIGDY bym nie zabiła, nawet - jak to niektóre mądre twierdzą tego "zbitka komórek, gluta bezkształtnego" bo to ŻYCIE, w początkowej jego fazie