Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame Vandersexxx

jak samotni faceci znoszą swoją samotność?

Polecane posty

Gość Pan Podszyw
zgadza się, nas nikt za rękę przez życie prowadzić nie musi. Poza tym dziewczyna fajna rzecz, ale cisza i spokój też ma swoje uroki :)

Gość Szefu27
samotnosc = wolnosc i swoboda :D

Gość Pan Podszyw
normalnie... żyć trzeba, znajomych odwiedzać, czas sobie wypełniać, nie smęcić na forach :)

Gość Pan Podszyw
mówię ci do znajomych się przejdź, piwa się napij, znajdź sobie hobby, nie myśl i nie użalaj się nad sobą. Przecież znajdziesz sobie w końcu kogoś.

Gość sasassasasasas
Jak ja znoszę? (Mam w tym pewne doświadczenie ;) Na początku jest lekka depresja. Później wkurwienie, że nie chcę sobie zmarnować życia - wierzę, że każdy z nas jest kowalem swojego losu. Następnie po wkurwieniu zaczyna się działanie które ma na celu coś zmienić. Po długich i wytrwałych próbach w końcu pojawia się ktoś. Jest fajnie przez jakiś czas i później zabawa zaczyna się od nowa. Ale nie jest źle :)

tak wlansie na poczatku lekka depresja i 100 pytan czemu? u mnie to juz ma stadium wkur... ale moze dobrze bo odsunie mnie od pomyslu powrotu...bo za duzo bylo klotni i niedomowien...

Gość bez obaw ziom
ja znam jednego samotnego faceta (jest sam 2 miesiące), bardzo przyjaźniliśmy się od 2 lat, podoba mi sie i wczoraj w nocy zaproponował mi sex bez zobowiązań. niedługo będę mieć 19lat, on wie, że nigdy tego nie robiłam, a nawet nigdy się nie całowałam. ;) z jednej strony zrobiło mi się przykro, że nie potrafi we mnie dostrzec wnętrza i tego, że ma we mnie dobrego przyjaciela. Powiedział, że mam to potraktować jak zabawę.Najgorsze jest to, że strasznie mnie w nim wszystko pociąga.. ma taki silny charakter, bardzo męską osobowość, wysportowane ciało i ogólnie jest podniecający. :D Tylko właśnie.. z jednej strony chce zaspokoic pragnienia, a z drugiej wolałabym mieć swój pierwszy raz z facetem, który będzie chciał ze mną chodzić za rękę, przedstawić mnie rodzicom i przyjaciołom, na którego będę mogła liczyć, ogólnie. i zrobiło mi się trochę przykro, że woli być sam, niż chodzić ze mną, ale chętnie wykorzysta moją słabość do niego. ;] wiem, wiem.. jestem młoda i naiwna. :D

Gość beauty and the beast
Faceci nie potrzebuja ciepla i wsparcia kobiety, tylko atrakcyjnego ciala do ruchania:O

Gość oferm ma
ciekawe czy nie potrzebują.

Gość oferm ma
a w ogóle to oglądałem sobie wczoraj 40 letniego prawiczka. to jest jednak zajebiste :D faktycznie komedia roku.

Gość bez obaw ziom
no, właśnie.. i trochę mnie to rozczarowało. że jemu zalezy tylko na tym. w sumie on się nie boi, że się w nim zakocham, albo że zrani moje uczucia - to w ogóle by go nie obchodziło. jest atrakcyjnym prawiczkiem i chce sie ze mna kochac.. w sumie ma 21lat, wiec domyślam się, że w tym wieku każdy facet myśli tylko o jednym.

Gość oferm ma
jedną - pogodzenie się ze swoją sytuacją i nie traktowanie tego jak jakiegoś nieszczęścia.

Gość joozio
faceci jak sa samotni wreszcie moga rozwinac skrzydla samotna kobieta wiednie

Gość joozio
a wiecie dlacego wogole tak jest? bo kobiety to leniuchy. facet gdy zostaje samotny gdy juz konczy cierpiec zajmuje sie swoja pasja - niezaleznie czy silownia czy komputer czy fotografia a kobieta? mysli tylko o tym jak zdobyc faceta bo sama to sie nudzi

Gość joozio
a gdy nie m kto faceta wesprzec kupuje browary, wlacza tv lub kompa. spija sie na maxa, idzie spac, rano (a raczej popoludniu) budzi sie, idzie sie wybiegac. i zalatwia sprawe go trapiaca sam - staje z problemem oko w oko i mowi raz kozie smierc..

Gość Nie znoszą

Gość szefu27
oddajemy sie swoim pasjom, imprezujemy i flirtujemy bez kompletnie zadnych zoobowiazan az sie napatoczy taka co to ewentualnie mozna o zwiazku z nia pomyslec, najlepiej jak ona sama chce wtedy to juz minimalnym wysilkiem wszystko jak na tacy :P

Gość joozio
a kobiety zamiast pomyslec, ze skoro faceta nie maja to albo czas sie ochudzic, zaczac dbac o siebie albo zajac sie fajna pasja, bo jest sie nudna na maxa, to znaja tylko trzy drogi: zmienic sie: czyli sciac wlosy na krutko albo cycki zrobic znalesc faceta szybko: czyli nie wazne jaki aby byl zabawic sie: pojsc na impreze z kolezanka, upic sie, biadolic na forum ze zaszlam w ciaze

Gość szefu27
no wlasnie, chodze na silke, dbam o siebie to potem na byle grubego paszteta nawet nie spojrze bo oczekuje podobnej samodyscypliny :)

Gość joozio
bycie gruba - poza przypadkami chorub - co jest bardzo rzadkie to wina samej kobiety. i sobie winna - chyba ze podoba sie jej cialo i dobrze sie w nim czuje - ponoc wlosi lubia grubaski. a tlumaczenia o genach to wymowki, nawet geny mozna przypilnowac pasztety - w wiekszosci to zanedbane kobiety. bo w wygladzie naprwde mozna duzo poprawic, tak aby nie byc paszteciatkiem

Gość joozio
bledy w tekscie - oczywiscie sa, ale sens zachowan :))