Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa

Czym zadziwiły Was wasze maluchy? - topik na wesoło

Polecane posty

Gość malwinkaaa

Dziewczyny podzielmy sie milymi niespodziankami. tym jak zachowaly sie wasze maluszki, albo co umieja.

Gość kaszka pikaszka
może to mało zabawne, ale muszę się pochwalić.... :) wczoraj byłtak rgzeczny, jak nigdy w całym swoim życiu! Wreszcie poczulam uroki mcierzyństwa - nie ma to jak greczne, słuchające i radosne dziecko... pierwszy raz, a ma już 20miesiecy!! :(

Gość malwinkaaa
dla mnie najwiekszą radoscia i niespodzianką bylo jak moj synek mając ok 14 miesiecy podszedł do mnie i pocałował mnie w policzek. niesamowite uczucie :) potem juz nie byl taki calusny, ale od czasu do czasu sobie przypomina i caluje mamusie, tate lub babcie.

Gość malwinkaaa
hehe, to prawda, moj tez jak siedzi cicho i przeglada ksiazke lub buduje z klocuszkow to chwila zadziwaiajaca :)

Gość Jessy28
mój ma 16 miesięcy, do tego czasu zdażył: wejść do pralki, wyść sam z łożeczka, ugryść psa sąsiadki, wsadzić buty do lodówki, ściągnąć pranie z suszarki i wrzucić do kosza - na śmieci. Tyle na razie mi sie przypomina.Nie wiem co mnie jeszcze czeka.

Gość malwinkaaa
jessy26 - jakbys pisala o moim - oprocz ugryzienia psa wszystko to samo - sama radość :)

Gość mamaWikolka
Mój synek zaraz po przebudzeniu leci biegiem do komputera, oczywiście nie pozwalamy mu na długie siedzenie przed monitorem, ale ... wiecie jak jest. Teraz ma rok i 8 mies. i sam nauczył sie otwierać i zamykać okienka, rozpoznaje oba przyciski myszy. Wie i świadomie naciska na Enter i ESC - mały komputerowiec. A rozbawilo mnie okrutnie jak pocalował mnie w rękę tak kilka razy, wcześniej ja go tak całowałam po rączkach. Zabawnie wygląda jak założy nasze klapki nie na tą noge co potrzeba i próbuje chodzić, no i do tego ślicznie tańczy podnosząc od czasu do czasu jedną nogędo góry :)

Gość nie na tamet ale
Jak ja wam zazdroszcze, ze macie te swoje maluszki i z ogromna przyjemnoscia czytam co piszecie :) Ja jestem dopiero w 13 tygodniu i strasznie, normalnie strasznie nie moge sie doczekac az nasze male sloneczko pojawi sie w sierpniu! Zeby ten czas szybiej lecial!!!!:)

Gość malwinkaaa
hhehe, maluchy widze mają podobne upodobania w tym wieku. moj tez z komputerem za pan brat, najgorzej, ze i listwe opanował i wylacza jak siedze przy kompie, a on chcialby sie ze mnąbawic.

Gość madziulka1010
HA HA a ja z innej beczki,mam już trójkę,dwoje w wieku 8 i 6 lat a najmłodszy ma 3 miesiące,starsza dwójka od urodzenia rozdarte i tak im zostało,a Filipek,cichutki,pogodny,aż się nadziwić nie mogę,że to moje dziecko;-)