Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaKasia

dziwne plamienie.. pomóżcie błagam

Polecane posty

Gość zmartwionaKasia

witajcie, na weekend mialam stosunek płciowy z chłopakiem, po którym wystapiły lekkie krwawienia, ale teraz te krwawienia sie nasilily, sa w kolorze brazowym mniej wiecej. nie mam dodatkowych zadnych objawow ani swiadu, ani pieczenie... od 3,5 roku zazywam tabletki anty i nie zdarzyla mi sie taka sytuacja.. bardzo mnie martwia te objawy, oczywiscie zglosze sie do specjalisty, ale chcialabym was zapytac czy macie pojecie co sie dzieje?:( okres mam miec dopiero za 2-3 dni.. wiec nie moga byc to poczatki miesiaczki.. tym bardziej nie w takim kolorze..:( martwie sie... pomozcie...

kiedyś miałam podobną sytuacje gdy brałam tabletki anty (brałam 4 lata), lekarz powiedział że czas najwyzszy zrobić 3 miesiące przerwy w braniu tabletek. Zrobiłam zgodnie z zaleceniami i przeszło. Po prostu organizm czasami się buntuje przed długotrwałą dawka hormonów.

Gość margaretkaaaaa
Dokładnie takjak pisze poprzedniczka. W trakcie brania tabletek zaczęło mi się plamienie i lekarz zaleciła przerwę w braniu tabletek

Gość zmartwionaKasia
ja ciagle robie przerwy, mniej wiecej co pol roku robie przerwy, bo wiem ze trzeba:P no ale ok zrobie teraz miesiac przerwy i zobacze co i jak 😘