Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtrjyyj

skad macie prace pow. 5 000 i co to za praca?

Polecane posty

Gość trtrjyyj

moze ktos odwazny by mi napisal jak udalo mu sie znalezc prace, w ktorej wyciaga powyzej 5 000?

Gość ddfdsdsdsd
u kobiet to chyba tylko prostytucja... bo nie wiem co innego

Gość PRACOHOLIK
Szukasz kredytu konsolidacyjnego ? Wyślij smsa o treśc AT.OM na numer 70068 ( koszt 0,50 zł netto) Jeśli szukasz gotówki wypełnij wniosek na stronie www.gotowka.finansowy24.net kredyt od 1000-100 000zł konsolidacja nawet do 250 000 zł Zapraszam.

ddfdsdsdsd u kobiet to chyba tylko prostytucja... bo nie wiem co innego Mało wiesz jeszcze. Ale, że sekretarka w kancelarii prawnej 7000 brutto, praktycznie bez żadnych wymagań, raptem angielski i bezwzrokowe pisanie na klawiaturze, to jestem zaskoczona.

Gość widocznie daje dupy szefowi

Gość wanilia111111
JEZDZENIE TIREM LUB BYCIE TIROWKA:)

zupełnie normalnie - start od 1200 brutto 10 lat temu, cięzka praca po 10-12 godzin dziennie: projekty, wdrożenia... i takie tam, no a po drodze ... niech policzę... 3 awanse..., więcej nie napiszę :)

Gość Proste trzeba mieć finanse
albo informatykę. Po reszcie pracy brak albo za 1000 :)

Gość gggggggggggggggggggggggggg
studia dzisiaj to akurat najmniejszy wpływ mają na wysokość pensji

Gość hnfdddhnfhn
" Proste trzeba mieć finanse albo informatykę. Po reszcie pracy brak albo za 1000 " człowieku w prostym świecie żyjesz z klapkami na oczach.

Gość a ja ci odpowiem
Sekretarki w kancelariach prawnych często zarabiają znacznie więcej, niż prawnicy z pięcio- czy dziesięcioletnim stażem. Do takich świeżo po studiach to nawet nie ma co porównywać. Może wymagania na pierwszy rzut oka duże nie są, ale w praktyce wcale nie jest to taka banalna praca. A spróbuj zapomnieć o jakimś terminie - może cię to kosztować tyle, że twoje wnuki się nie wypłacą...

Gość Anq
hmmm10 lat temu jakbyś miał 1000 brutto to tak jakbym dzisiaj na starcie dostaal 2000brutto...a nadal daja 1000

mam nadzieje ze kilak lat po swoich studiach tez bedse tyle zarabiac :D

Gość Anq
Elinka ja tez tak myslałam...A mam 1/5 z tego...studia nic nie daja! I proponuje isc na spotkanie o prace jako sekretarka prezesa jezeli ktos jeszcze nie byl...heheheh...zapomnieli dodac w tych ogloszeniach wymagan co do wmiarow i widełek moralnych..."zwykła" sekretarka jest jak pracownik biurowy 2000brutto..."osobiste" maja po 4000...no ale musza w koncu ładnie wygladac a kosmetyczka i dobre ciuchy kosztuja...

Wystarczy być trochę bezwstydnym i zostać posłem/posłanką. Około 12000 na wejściu ;-)

Gość takataaaam
no tak ta firma accord to warszawka, ale tam zycie tez o wiele drozsze

Gość Anq
Mozna tez zostac dragqueen...i zarabiać nawet do 40.000 tys miesiecznie...ale tez trzeba byc troche bezwstydnym:D

Gość aole ja mam tylko sztuczniaki
dildo 😭 nie mam szans :(

dlatego wybralam cos co mni einteresuje i jest oplacalne, czyli automatyke :P cos, co moze byc podstawa do rozszerzania swojej wiedzy w wielu pokrewbnych dziedzinach ;) :D

Gość a ja ci odpowiem
Strasznie generalizujecie. Jestem asystentką prezesa-tłumaczem, nikt nie pytał mnie o "wymiary ani widełki moralne", do pracy mogę przyjść w dżinsach i bluzie i w tej chwili dostaję trochę więcej niż 4000,- brutto. Pracę zaczęłam w listopadzie '08. A studia, które skończyłam, nijak mają się do pracy, którą wykonuję. Tylko że ja nigdy nie zakładałam, że zawód wyuczony musi się równać zawodowi wykonywanemu. Różnie w życiu bywa.

Gość Anq
halo, halo...tłumacz a sekretarka to zupełnie inne sprawy...Moj kolega tez jest tłumaczem prezesa na spotkaniach i za dwa spotkania w tygodniu po max 2 godziny....dostaje 2000zl...

Gość nie siedzcie za 1200
mam 6-7 tys netto 28 lat finanse

Gość a ja ci odpowiem
Nie jestem tłumaczem. Pracuję przede wszystkim jako asystentka. Do moich obowiązków, między innymi należą tłumaczenia z i na język obcy ustne i pisemne. Czasem jest to jedno pismo w tygodniu, czasem jest to 5-6 rozmów dziennie przez tydzień. Ale takich sytuacji jest może kilka w roku. I z pewnością nie jest to mój główny, ani tym bardziej jedyny obowiązek. Przede wszystkim wyręczam mojego przełożonego w zadaniach, w których jestem w stanie go wyręczyć.

Gość tomekkrk
ja zarabiam około 8-10tysiaków miesięcznie - jestem doradcą w Open Finance

Gość Cashflow Zaleszczyki Górne
te Intyłej -Viktor- nie ściemniaj! ostatnio szukałeś pokoiku za 300 pln we Wrocławiu a tu nagle fiuuuufiiiuuuu..... Pamiętaj ! Akcja jest zawsze czujna i zwarta !!!

Gość ertyuiop
"Ellinka dlatego wybralam cos co mni einteresuje i jest oplacalne, czyli automatyke cos, co moze byc podstawa do rozszerzania swojej wiedzy w wielu pokrewbnych dziedzinach" Bez doświadczenia w technicznych nikt Cię nie zatrudni, no chyba że masz wtyki...

Gość Anq
tak tylko open finance to praca na dzialalnosci gospodarczej i zalezy od twoich znajomosci glownie i polecania sobie ciebie przez klientów...Jednego miesiaca grosze innego tysiace...zycie w niepewnosci...no i ciekawa jestem jak teraz beda sie ksztaltowac twoje zarobki w obliczu kryzysu... Ja jestem ciekawa gdzie sie dostaje 5000zł bez jechania na prowizji...czyli na umowie masz gwaratowane 5000zł....

Gość tomekkrk
nieprawda - open finance to etat a nie działalność gospodarcza. Kiedys tak było.