Angel666 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Witam zabezpieczam się tabletkami,poprzednio brałam diane zrobilam przerwe 7 diową i w 7 dniu wzielam nowa tabletke tzn zmienilam na cilest,Teraz jestem w trakcie brania 15 tabletka i mam krwawienia ciemna krew i skrzepy?wyglada jak okres:( do ginekologa wybieram sie dopiero za 3 dni bo mma urlop?czy ktora z was tak miała niby to skutek uboczny tabletek ale ja nie biore ich 1wszy raz?dziekuje pozdrawiam* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miniam 0 Napisano Styczeń 29, 2009 tak to moze byc reakcja na tabletki ja jak brałam na poczatku nowe tabletki to tez tak mialam bo organizm sie przyzwyczaja do hormonow. a w ulotce nie jest napisane ze moga wystapic plamienia w polowie cyklu tak miej wiecej na poczatku ich przyjmowania? mysle z enie powinnas sie martwic, wybierz sie mimo wszystko dla pewnosci bo jednak co opinia lekarska to opinia lekarska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel666 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Też tak myslałam ale zazwyczaj występuje taka reakcja jak bierzesz 1wszy raz tabletki prawda?a ja tylko zmieniłam na nowe o bardzo zbliżonym składzie i wogole sama juz nie wiem mam 22 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach