Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabolowa

Czyżby ciąża?

Polecane posty

Gość Żabolowa

Drogie kobietki. Zwariuję od tej niepewności. Otóż, spóźnia mi się okres dwa dni, mam 37 st. Celsjusza, zaznaczam, że na pewno nie jestem chora. Jajniki bolą, a raczej mają takie napady, że bardzo bolą. Tydzień po dniach płodnych miałam baaaardzo dużo śluzu, nigdy przedtem tak nie miałam. Zasadnicze pytanie - czy to ciąża? Pozdrawiam

Gość jojoojjjj
zasadnicze pytanie to czemu niezrobisz testu albo bety? co my jesteśmy tu jacyś wróżbici? moja koleżanka jest w 12 tygodniu i niema żadnych objawów poza potwierdzeniem lekarza i testów, więc i bez objawów może to być ciąża, albo poprostu chcesz widzeć te objawy - po okresie to zrób ten cholerny test a jak niejesteś pewna wyniku to bete i z głowy

Gość Żabolowa
Jojojjjj, ja się grzecznie zapytałam, a Ty mi tu odpisujesz jak jakiejś niedorozwiniętej. To jest forum dla wszystkich, więc także i dla mnie. Uważam, że na test jest jeszcze za wcześnie, dlatego pytam.

żabolowa jak ci ma ktos odpisac przystaw moze cipke do monitora to zbadamy kurde jak na odległosc mamy wiedziec czy jestes czy nie

Gość Żabolowa
To może inaczej - proszę o odpowiedź kulturalne, znające się na rzeczy osoby.

Gość kochana to klimakterium

na test nie jest za wcześnie, natomiast na Twoje pytanie nikt na forum nie zna odpowiedzi, przynajmniej racjonalnie uzasadnionej.

Gość To............
menopauza na 100%:-D

Gość Żabolowa
To, onk3, jojojojjjj - ignoruję Was :)

a ignoruj sobie a czy ty umiałabys komus przez monitor powiedizec ze ejst w ciąży? nie zadaj głupich pytań nie bedziesz miała glupich odpowiedzi jasne

Gość fdfdfd
jak ja lubie takie pytania, dobrze tutaj ktoras napisala, przystaw dupe do monitora tylko szeroko nogi rozstaw a napewno znajdzie sie ktos kto ci powie czy to ciaza czy nie... zastanow sie kobieto zanim napiszesz nastepnym razem takie cos

Gość ja z olka
A weźcie się od Niej odpier****olcie głupie baby. po to jest forum, żeby pytać. a co wy takie doświadczone jesteście??? nikt wam nie karze odpowiadać na zadane pytanie.

Żabolowa ja mam dostac okres za tak 3 dni ejdnak ta biala wydzielina (JEST JEJ NAPRAWDE PEŁNO) Towarzyszy mi od niecałego tygodnia. Mierze tempke tez ponad 37. Kłocie w jajnikach, bóle krzyza, ale co zrobic robie test w poniedzialek, a czwartek do gina:) Tak wiec mam to samo co Ty, zrob test jestem ciekawa czy jestes buziaki. A i nie przejmoj sie tymi sukami. Jak ejstesciwe takie kurwa madre to po chuj Wam forum penery? Nie siedzcie tu, to nie jest strona zeby jakies stare zawistne suki wylewaly na innych laskach swoje zale, tylkopo to aby sie pytac wrazie watpliwosci. Debilki

Gość Żabolowa
spoko, za 2 dni będę wiedziała wszystko i dam Ci znać. buziole :)

Gość peneraaaa
Paula Tutaj to pojechałaś. Ty masz czelność o kimś mówić penery a sama sobą nic nie reprezentujesz, żadnego nawet malutkiego poziomu. Zamiast słów zamienniki, tylko pogratulować przyszłej mamusi penery

Gość peneraaaa
Do lekarza, do apteki po testy, nie na forum z tymi beznadziejnymi pytaniami

Gość ona z olka
penera, mam nadzieję że już skończyłaś swoje wywody . jeśli tak, to z nieukrywaną przyjemnością żegnam :P

Gość peneraaaa
JA również Was żegnam. Nie będę WAm przeszkadzać w zdobywaniu tak cennej wiedzy, jaki śluz, jaki ból, a może coś innego...