Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy cukierek

odmowa lekarza

Polecane posty

Gość karmelowy cukierek

wczoraj wieczorem mialam niezbyt mila przygode. urwal sie sznureczek od tampona i ugrzazl wewnatrz mnie. probowalam go wyjac kilkakrotnie, niestety bez skutku. przemeczylam sie przez noc a dzis rano polecialam do pierwszej z brzegu przychodni , do lekarza. przyjmowal od 8.00 na nfz. wchodze do gabineto mowie w czym rzecz. a on na to ze na niego czekaja pacjentki z problemami a ja mu glowe zawracam glupotami, ai nie bedzie nic robil bo mam okres i zabrudze mu fotel....a i mowibym sama wyjela , na moje tlumaczenia powiedzial ze mam podskakiwac to sam wypadnia :D nabluzgalam na dziada i wyszlam,na szcvzescie znalazlam innego lekarza

Gość karmelowy cukierek
sorki za bledy w pisowni ale jeszcze mam nerwy po tym zdarzeniu :D

Gość zona zabola
fatalny ten lekarz :(

Gość karmelowy cukierek
no tak tylko co z tego ze czytalam. moze nerwy wziely gore. ale ten drugi lekarz mi pomogl bez gadania

Gość zona zabola
instrukcje swoją drogą, a takie problemy swoją drogą.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
masakra

kochana ja bym zapisala dane tego lekarza i bez wahania skarge zlozyla i ustnie i pisemnie. i to nie w przuychodni tylko juz bezposrednio do NFZ. nie ma czegos takiego jak problem mniejszy lub wiekszy co za koles niech go szlag!

Gość karmelowy cukierek
a myslisz ze ta skarga cos da????

no racja moze skarga nic nie dawc ale watpie zeby ktos pomyslal ze dla sciemy tak sie szaronelas na jakiegos lekarza. ja bym napisala i to jeszcze dzis poki sparawa swieza. poszukaj w necie stronke nfz i dzial skarg zadzwon dowiedz sie jak nalezy skladac skargi. najlepiej listownie, za potwierdzeniem odbioru, wtedy musza podpisac odbior listu i MAJA OBOWIAZEK rowniez w terminie do 30dni Ci odpowiedziec listownie. jesli Cie oleja, dalej to robisz, ja bym sprawe w takim przypadku naglosnila. ale to zalezy od Twojego charakteru czy bedzie chcialo Ci sie tak bawic. mi by sie chcialo :P