Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana trocheeee

czy ginekolog bada w czasie okresu? prosze o szybką odpowiedz

Polecane posty

Gość zestresowana trocheeee

wlasnie idę do lekarza, ale dostalam okres. ide do niego pierszy raz wiec pewnie przed wypisaniem tabletek bedzie chcial mnie zbadać :O Biorę tabsy od roku ale musialam zmienic lekarza bo moj juz nie przyjmuje :O

ja mysle ze Cie badac nie bedzie, mnie nie badal nigdy jak maialm okres bo wtedy i tak wszystko wewnatzr opuchniete itd

Gość Kiciaki
Czy ginekolog wypisze mi tablety jeśli nie mam skończonych 16 lat tylko dopiero 15??? proszę o szybką odpowiedź

Gość sd234
nie wypisze ci. radzę zabrac sie za nauke a nie za sex

Gość hmmmmmm a jednak
to zależy od lekarza i od Ciebie - jak długo te tabsy przyjmujesz, czy nie zglosisz jakiś boleści czy innych niepokojących objawów raczej nie będzie chciał się babrać, ale może się trafić wyjątkowy służbista

Gość kass20
a po co Ci tabletki jak masz dopiero 15 lat....>????? a może przeczytasz jakąś książkę bo wakacje się skończyły... ja pierwszy raz współżyłam jak skończyłam 18 lat i tak miałam obiekcje.. i z tym pierwszym jestem do dziś.. ale to już mniejsza z tym! poczekaj sobie do tej osiemnastki...

Gość raczej w czasie okresu
nie badają. Mnie kilka razy musieli badać w czasie krwawienia, bo miałam je ciągle - jakaś zla reakcja na antykoncepcję i nie było to przyjemne, ani dla mnie, ani dla nich pewnie... Zależy jaki to lekarz, zazwyczaj chc jednak zbdac przed wypisaniem recepty. Jesli to nowy lekarz to może też chcieć zrobić np. próby wątrobowe jeśli dawno miałaś robione.

Gość hmmmmmm a jednak
do kiciaka - jeżeli trafisz jak wspomniałam wyżej na służbistę, to powiadomi Twoją mamę i prokuratora, bo może pomyśleć, że dzieciaka wykorzystuje jakiś pedofil, raczej nie przepisze Ci tabletek jeżeli tak Ci zależy, to pogadaj z mamą, że jesteś już "dorosła" i z nią udaj się do gabinetu

Gość Kiciaki
Tylko ze jest problem bo moja mama nie uznaje tabletek w tak młodym wieku ale jestem juz z facetem 3 lata i chce zacząć z nim współżyć...

Gość dajana1234
omg.... szklanka zimnej wody ci sie przyda

Gość tilasssss
dobrze powiedziane. szklanka zimnej wody a nie pigułki anty dla dzieci :/

Gość dvfbgnh
Kiciaki poczekaj z rok bo jeszcze twoj facet pojdzie siedziec za pedofilie ;) autorko raczej nie bedzie badal.

Gość Kiciaki
nie pójdzie jeśli nikt się o tym nie dowie Jestem odpowiedzialna i wiem czym to skutkuje i dlaczego patrzycie tylko na to za mam 15 lat kocham faceta a on kocha mnie, czy ti juz sie nie liczy??? wiek nie ma tu żadnego znaczenia