Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha19

POMOCY!

Polecane posty

Gość mycha19

Dziewczyny szukam pomocy, a więc obawiam się że mogę być w ciąży chodź większośc osób mowi mi ze to nie mozliwe. W grudniu ze swoim chlopakiem uprawialismy pieszczoty, nie jestem pewna czy na swoich palcach mial wydzielinę ale wkladal mi je do srodka, jednak okres w styczniu dostalam regularnie co do dnia. (9stycznia) Jednak podczas kolejnych pieszczot 27 stycznia przy wkladaniu mi palców zaczęłam krwawić dodam ze nie jestem dziewicą, od tej pory śluz jest zabarwienia brązowego a podczas oddawania moczu mam okropne skurcze, piecznie mnie okropnie, moze to po prostu jakies zakazenie ale czy ciaża???

Gość mycha19
dodam jeszcze ze bolą mnie jajniki

Gość qwertyui
idź do ginekologa. To moze być jakaś choroba -skoro masz problemy.

Gość aga222
moze cos z pecherzem

Gość qwertyui
a plamienie to moze być mechaniczne uszkodzenie twojej pochwy przy wkładaniu palców.

Gość mycha19
ale wykluczacie ciąże?? bo być moze przy dotykaniu siebie mial na palcach swoją wydzielinę a później palcami dotykal mnie

Gość qwertyui
tego ci nikt nie powie. Zrób test.

idz do lekarza z takimi objawami nie powinnas sie zastanawiac byc moze masz jakies zapalenia lub cos innego udaj sie poprostu do ginekologa, a tak na marginesie bierzesz tabletki anty?

Gość fifififf
moim zdaniem zakażenie, może palcem uszkodził Cię tam w środku,wdało się zakażenie, stąd te skurcze i ból jajnika. Ciążę wykluczam.