Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...sytuacja

rachunkowosc- studiowac pomimo ze sie jej nie lubi?

Polecane posty

Gość zalamana...sytuacja

chodzi mi tutaj o specjalnosc musze wybrac jetsem na studiach II stopnia podstawy z rachunkowosci mialam na lic ale nie bylam z tego dobra:O bo juz sama nie wiem co wybrac?

Gość komórka.....
studiujesz to co jest twoja pasją, inaczej nie ma sensu

Gość zalamana...sytuacja
juz sama nie wiem w sobote musze wybrac specjalnosc a ja nie mam pojecia jaka:O poza tym ta rachunkowosc hmmm moze dlatego jej nie lubie bo nie rozumiem na licencjacie sie nie przykladalam do nauki...ale zawsze lubilma scisle .przedmioty zwiazane z liczeniem... boze ja nie wiem co wybrac:O

Powiem tak, ja ani w liceum ani na studiach nie czułam się dobra z rachunkowości. Jak na ironię jestem ..... księgową :o Tak jakoś się ulożyło. Przyznaję - robię to bez tzw. pasji, traktuję tylko jako pracę. Tak więc jeśli czegoś nie czujesz może lepiej pomyslec o czymś innym.

Gość zalamana...sytuacja
-Bankowość i Usługi Finansowe - Finanse Publiczne i Podatki - Finanse Samorządowe - Finanse Międzynarodowe - Inżynieria Finansowa - Marketing Usług Finansowych - Rachunkowość - Zarządzanie i Finanse Przedsiębiorstw mam takie do wyboru

Czyli w sumie już wybrałaś - wszystkie kierunki finansowo rachunkowe :o Gdybym była Tobą wybrałabym Marketing Usług Finansowych :) Ale to ja a nie Ty. Zastanów się kobieto porządnie :) Trzymam kciuki ;)