gulka26 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Czy oprocz foliku coś jeszcze możecie mi poradzić. To będzie Nasz Pierwszy Dzidziuś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciezkamamaa Napisano Styczeń 29, 2009 a moze feminatal? tylko ze jest dosc drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulka26 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulka26 0 Napisano Styczeń 29, 2009 czytam trochę o nim i z tego co widzę, to on jest dla kobiet będących już w ciąży, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania 1982 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Mogę Ci poradzić magnez z witaminą B6 oraz witaminę C. Jeśli masz problemy z małą ilością śluzu, polecam oeparol-olej z Wiesiołka. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Ania 1982.., dzięki. Nie wiem, jak ocenić, czy ta ilość śluzu jest wystarczajaca? Przepraszam za to pytanie, ale jestem ewidentnym laikiem w tych sprawach :) Nie dziękuję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dacha Napisano Styczeń 30, 2009 tylko kwas foliowy do starań wystarczy tak powiedział mi ginekolog a potem jak już zaszłam w ciąże brałam Elevit, miesiąc temu urodziłam zdrowego syneczka z wagą 4150 i 60 cm.Zaznacze że zszłam w ciąże dopiero po 8 mies.starań nie zawsze idzie łatwo ale życze powodzenia!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach