Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOżYNKA

czy wy tez macie taka obsesje na punkcie swojego nienarodzonego dzidziusia?

Polecane posty

Gość DOżYNKA

juz mnie to meczy!ciagle gnebia mnie mysli ze urodze za wczesnie dzidzie albo ze urodzi sie chora !jestem w 21 tc i od 2 tyg.i tylko kiedy mam chwilke to zaraz nachodza mnie takie mysli moze przez to ze ciaze od poczatku mam zagrozona ?czy to calkiem normalne jak jest u was mamuski?

Gość inkomon
no jasne! u mnie ciąża się jeszcze nie potwierdziła (okres mam dostać w poneidiałek) a juz mam za soba... 5 testów :P

Gość niestety prawie kazda
kobieta sie tym martwi.

Gość mgkbdlsdv
e tam ciebie przecież dla ciebie najważnieszy jest brak bólu przy porodzie wybierasz cc

Gość alineeea
nie

Gość Siema tu szatan
twoje dziecko urodzi się kaprawe

Gość nieromantyczna
ja jestem dopiero w 6 tygodniu ale tez sie martwie zeby wszystko bylo ok. zawsze chcialam miec synka teraz jest mi wszystko jedno byle bylo zdrowe. moze nie obsesyjnie ale martwie sie choc sadze ze to zupelnie normalne ;)

Nie, ja tak nie mialam. Odkad zobaczylam na tescie 2 krechy, czulam, ze bedzie okey. Kolejne badania to potwierdzaly, w ciazy czulam sie wietnie, gdyby nie rosnacy brzuszek i kopniaczki, to moglabym zupelnie zapomniec, ze spodziewam sie dziecka. Staraj sie nie strsowac, na pewno wszystko bedzie dobrze.

Gość DOżYNKA
wlasnie z tej obawy miedzy innymi wybieram cc naczytalam sie o niedotlenionych dzieciach przez sn i jakie meki przechodzi dziecko!poza dobrem dziecka warto chyba tez zadbac o swoje dobro czy matka rodzaca nie moze za siebie juz zdecydowac?to przeciez my rodzimy my cierpimy a ta mala istotka jest moja i mam prawo wybrac czy ma sie meczyc razem ze mna czy nie!mamy XXI wiek a nie epoke kamienia!

Gość mgkbdlsdv
ale jak ci flaki pękna to nie będzie rożnicy jaka to epoka

Gość DOżYNKA
wlasnie jak mi flaki peknal podczas parcia przy sn to nie zdaza mnie uratowac bo mnie krew od wewnatrz zaleje!a ty chyba troche przesadzasz ze przy cesarce flaki mi peknal !chybaa ci sie strasznie nudzi ze takie bzdety wypisujesz

Gość mgkbdlsdv
ja tam nie słyszała żeby po sn komuś flaki pealy ale po cc rożne rzeczy się dzieją ale twoja sprawa skoro wszystko ci jedno byle nie czuć bolu to było sobie kupić lalke

Gość DOżYNKA
gratuluje rozeznania w temacie!i w zrozumieniu wyboru drugiego czlowieka!zanada

Gość do fantyczek sn
"skoro wszystko ci jedno byle nie czuć bolu to było sobie kupić lalke" jak jej dziecko przy SN dozna niedotlenienia - to będzie miała lalkę dla dziecka cesarka jest lepsza - jeśli niesie jakieś zagrożenia to i tak są dużo mniej poważne w skutkach niż podstawowe zagrożenie przy sn - czyli niedotlenienie. a nawet jak kobieta chce CC na życzenie bo się bo bólu to ma do tego święte prawo i nic wam do tego wy nawiedzone matki-polki i męczennice

Gość DOżYNKA
zascianek z babki prababki

Gość w pełni normalna
jesteście nienormale jak tak będziecie myślć to sobie wmówicie i żeczywiście będzie coś nie tak pozytywne nastawienie