Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuuuutny

smutno mi bardzo

Polecane posty

Gość smuuuuuutny

Nie mam dziewczyny, jestem samotny, beznadziejny, zdolowany, nikt mnie nie kocha, wszystko mi sie rozsypuje, nic mi sie nie chce, mam dosc tego wszystkiego, nie potrafie juz sobie ze soba poradzic, nie mam sily by cos jeszcze zdzialac w zyciu :(

Gość Fanka Atomówek
Ja też :( Może się ze mną ożenisz? :-(

Gość Fanka Atomówek
Czekoladę trzeba zjeść, ponoć pomaga. :-(

Gość smuuuuuutny
Ja sie nie ozenie nie nadaje sie do tego i do tego zeby z kims byc tez sie nie nadaje

Gość także smutna
mi też tak jakoś dziś:( smutno:(

Gość Fanka Atomówek
No to kaplica. Taka laska Ci się oświadcza a Ty dalej jęczysz, że dziewczyny nie masz. Teraz to ja zjem dwa budynie a tylko jeden :-P

Gość smuuuuuutny
i tak bys mnie nie chciala wiec i oswiadczac sie nie ma sensu :(

Gość smuuuuuutny
dzieki za dobre slowo :(

Gość bez obaw ziom
eyyy, pewnie jest dziewczyna, która Cie kocha, tylko Ty ją odtrącasz, brutalu? :> nie narzekaj na życie - masz tylko jedno! :* :)

Gość także smutna
a co Ty smutny taki markotny? kobieta wrecz Ci sie oswiadcza a Ty nic? heh

Gość smuuuuuutny
ja sie nie nadaje do zwiazkow mam zbyt malo wiary w siebie dla mnie bycie w zwiazku to niesamowity stres... ale samotnosc mi doskwiera... boje sie

Gość awril
Smutny...ale ty dupa wołowa jestes,pisze ci Antonowka,ze tez jest samotna i smutna,a ty nie reagujesz!!! wez,kurde,nawiaz z nia znajomosc!! wolisz jeczec i uzalac sie nad swoim losem? wez sprawy w swoje rece,no na co czekasz?? ja nie wiem,ludzie wola narzekac niz cos zrobic,zeby swoj los poprawic!!!

Znam takiego jednego. 30stka na karku a ten boi sie wszystkiego. Z dziewczyna nie nawiaza kontaktu bo sie wstydzi,ze go wysmieje, do pracy nie pojdzie bo wszyscy chca go wykorzystac i ponizyc..tylko przy mamusinej spodnicy tak mu dobrze..masakra!!

Gość smuuuuuutny
Ona mowi ze jest smutna i samotna z oswiadczynami to ona zartuje przeciez i skad mam wiedziec ze chce nawiazac ze mna znajomosc. Jakbym kazde takie slowa traktowal jako chec zawarcia ze mna blizszej znajomosci to chyba bym codziennie mial nowa kolezanke a przeciez to nie mozliwe zeby co chwila ktoras chciala mnie "blizej poznac" :(

Gość awril
no własnie..a potem żali sie taki jeden z drugim,jaki to on nieszczesliwy,i mysli,ze miłosc,albo znajomi,albo praca,albo nie wiem co-samo mu zapuka do drzwi:) a tu,mogliby przynajmniej sprobowac nawiazac znajomosc,wymienic sie mailami,albo co,a ten,,kur...wa sie boi,bo sie nie nadaje do zwiazku? to po kiego jeczy i sie uzala??? sie pytam??

Gość awril
ale co ci szkodzi sprobowac,co??

Gość smuuuuuutny
Bo mi smutno a tu moge sie pouzalac... poza tym ja nigdy pierwszy do zadnej dziewczyny nie podejde a tym bardziej do tej ktora mi sie spodoba bo nie sadze zebym mial szanse u niej. Co podejde odezwe sie i narobie sobie wstydu tylko po co mi to... wiem mozecie mowic ze sie uzalam ja sam nie wiem czego chce poza tym nie chce kogos rozczarowac moja osoba

Gość smuuuuuutny
Przepraszam juz sobie ide nie mecze Was dluzej :(

Gość awril
to nie chodzi o meczenie nas:) nas wkurzyła chłópie twoja biernosc,rozumiesz? bo jak wyzej dziewczyna ci napisała,ze tez jest samotna,to ja olałeś wiec nie skorzystałes z okazji,by przynajmnie sprobowac odmienic swoje zycie,choc dostałes taka szanse wiec z tego wynika ze wolisz uzalac sie nad soba niz zrobic cos,aby odmienic swoj smutny los,rozumiesz?

Gość awril
a chetniej pomaga sie komus,kto walczy o swoje szcescie,niz czeka az mu manna z nieba spadnie

Gość oooooooolka
mi tez smutno robilam obiad mojemu chlopakowi a on do mnie zebym mu nie przywozila bo on juz sobie cos kupił i pewnie tez obiad będzie spierdolony nienawidzę jak tak mówi oprócz tego nic mi się nie udaje ostatnio od paru miesiecy szukam pracy i nie mogę znależć co z tego że mam faceta ,mam ale ciągle sie na mnie drze przyjaciele nie mam , sa tylko osoby ktore sie odzywaja jak cos chcą ps.czekolada sie skonczyła ......

O matko co za topik ! smędzicie jak cholera. Poprawiliście mi humor bo myślałam, że tylko ja mam braki w życiu :P:P

Gość do autorki....
Fanka Atomówek wyszła na masakryczną desperatke !

Gość smuuuuuutny
A dzis nastal kolejny smutny dzien :(