Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama 17 luty

Higieco Ultra Baby Soft pieluszki

Polecane posty

Gość Mama_Jakubka
w porządku są :) mój Kubuś zadowolony był-wygodne,nie ciekły

zastanawiam sie czy kupic. na razie mam pampersy i hagisy ale nie uzywalam jeszcze do dzidzia jeszcze w brzuszku. no ale tak sie juz rozgladam do dzidzia to zuzywa po kazdym karmieniu. Mama_Jakubka zamawialas probke?

Gość Mama_Jakubka
zamawiałam - i spokojnie mogę polecić wszystko jest ok:)

dzieki a zamawialas na ich stronie czy na allegro czy inaczej? i na pewno nie doliczaja kosztow przesylki? czy maja cos w ofercie oprocz pieluszek? dzieki z gory za odpowiedz

Gość wiolllllaaaa
Sa rewelacyjne mój synek ma 5 miesięcy więc przerobiłam już trochę pieluszek. Pampers śmierdziały okropnie tym balsamem, Huggis były ok zanim nie weszły do z nowymi wzorkami (kolorowe kubusie) te zaczęły przeciekać po 2 godz od nałożenia i to na całej pieluszce, biedronkowe dada mogą być ale drogie jak na "marketowe". Te znalazłam przez przypadek, zamawiam na ich stronie internetowej transport naprawdę darmowy i szybki. Jak ściągam pieluszke to nie ma ani odrobiny wilgoci wszystko jest w środku. Jedyny/ mały minusik to że są twarde i trzeba je troszeczkę zgnieść w celu zmiekczenia. Polecam na 1000% widać ze tanie nie koniecznie znaczy złe. Ps w jakimś teście dostały ocenę dost ale brali pod uwagę takie pierdoły jak opakowanie itd bo chłonność jest większa niż innych.

Gość civi
Ja goraco polecam, zresztą nie tylko ja bo pół mojej rodziny zaraziłam,a dzieci u nas sporo. Pieluszki są rewelacja, transport ekspresowy i darmowy (przeważnie jeśli zamówie rano następnego dnia rano mam w domu zamówione. Hugiisy mi sie rolowały te nie, mała potrafi 6 godzin w nocyw nich przespać i się nie obudzić a na tyłeczku nie ma śladu,a po pampersie i hugiisie miała wypryski od moczu. najtaniej zmaowic na stronie, na allegro wychodzi chyba drożnej. niesttey maja tylk pieluszki

Gość ehh1
Te pieluchy są super naprawdę polecam