Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaaaa123

powiedziec czy nie

Polecane posty

Gość zabaaaa123

słuchajcie mam poważny problem, właśnie odkryłam że brat mojego męża ma kochankę, nie wiem co z tym fantem zrobić, jestem z jego żoną dosyć blisko, mam nawet dowód-zdjęcie

Gość zabaaaa123
męża nie ma teraz w domu ale od dawna podejrzewaliśmy go o to

Gość alfabetagama
powiedz mezowi.

Gość zabaaaa123
musze z kims o tym pogadac bo oszaleje

Gość zabaaaa123
mąż juz wie ale powiedział że porozmawiamy jak wróci, czyli jutro

Gość edzrdcrz
Nie mów, bo wyjdziesz na złą, wyślij jej to zdjęcie.

Gość a jezeli nie
masz racji? nie wiem jak bardzo zdjecia sa 'dowodowe'

Gość zabaaaa123
no właśnie tak myślę żeby zrobić ale myślicie że to jest dobry pomysł? pojechać do miejscowosci z której jest kochanka i wysłać zdjęcie? jak coś to bedzie na nią :) bo to zdjęcie oni sami sobie robili i ona wkleiła na portal

Gość zabaaaa123
na pewno mam juz o tym myslalam wczesniej, on ma pozakladane hasla na smsy i nie dopuszcza zonyt do komorek i ciagle z nimi siedzi

Gość edzrdcrz
tak, tak zrób, ja bym tak zrobiła, gdyby zdradzano bliską mi osobę. najgorzej, jak sie potem okazuje, ze wszyscy wokol wiedzieli i nikt nie powiedzial

Gość zabaaaa123
tylko przykro mi troche bedzie bo oni mieszkaja u męża rodziców i ona bedzie musiała się wynieść a nie ma doką u niej w domu juz nie ma miejsca

Gość edzrdcrz
jesli powiesz jej, ona z czasem mu wybaczy, a od ciebie sie odwroci, albo bedziesz miala pieklo, bo tak czy inaczej on sie dowie, kto jej powiedzial, a tak spelnisz obowiazek i nie stracisz bliskiej ci osoby, bedziesz mogla ją wspierac, a przyda jej sie to bardzo

Gość edzrdcrz
poradzi sobie, zreszta czy ja wiem, kogo w pierwszej kolejnosci szanowni rodzice wesprza.... wszystko sie ulozy, lepiej zeby wiedziala na czym stoi, niz psula sobie zycie z kims takim

Gość 3bitka xl
Jesli ci na niej zalezy, to powiedz jej. Dobrze ktos napisal, nie ma nic gorszego jak czlowiek sie dowie, ze maz zdradzal, a wszyscy wokolo wiedzieli, szczegolnie bliskie osoby.

Gość zabaaaa123
juz kiedys byl poruszany temat u nich w domu i powiedzieli ze synka by wyrzucili na zbity pysk ale ciekawe czy ona nie uniosla by sie honorem i nie odeszla

Gość edzrdcrz
zeby odejsc musialaby miec dokad, a jesli tescie sa po jej stronie- tym bardziej MUSI WIEDZIEC

Gość edzrdcrz
na aprobate meza bym nie liczyla, zalatw to lepiej zanim wroci, albo za jego plecami, nic nie wspominaj o pomysle z wyslaniem zdjecia. brat za bratem zawsze bedzie stal murem, chocby nie wiem co, wiem co mowie, mam 3 braci.

Gość zabaaaa123
mąż pewnie będzie chciał porozmawiać z bratem

Gość edzrdcrz
no wlasnie, i co to da? potem wroci i powie ci, zebys sie w to nie mieszala, to ich zycie, a brat obiecal, ze sie zmieni, ze to jednorazowe. uwierz mi wiem co mowie, solidarnosc meska istnieje, skoro odwleka ta rozmowe, zapewne juz wykonal telefon do brata, by go ostrzec. dzialaj, udowodnij sobie, ze solidarnosc jajnikow istnieje, ja dzieki takiej zyczliwej osobie nie spieprzylam sobie zycia do konca.

Gość zabaaaa123
ale to nie jest jednorazowy wyskok to trwa już z rok!

Gość portfelowa
Skoro zdjęcie jest w necie na portalu...nie prościej skorzystać z kafejki internetowej i wysłać linka na jej komputer? Nikt się nie dowie kto wysłał, a brat męża skieruje pretensje do kochanki...po co umieszczała zdjęcie??! Napewno nie możesz pozostać obojętna.

Gość zabaaaa123
ale oni mają współny komputer i nawet wspólne gg więc jak coś to on to może odebrać

Gość portfelowa
Zaproś ją do siebie, napijcie sie dobrej wódki, pobuszujcie w necie...i ! zupełnie przez przypadek PACH! znajdziecie zdjęcie:-)

Gość zabaaaa123
to bedzie za bardzo podejzane i ona mieszka z 60km ode mnie

Gość edzrdcrz
rok czy nie rok, jakie to ma znaczenie? KOBIETO, przede wszystkim skopiuj to zdjecie i najlepiej juz teraz wydrukuj i schowaj pod srodkami do czyszczenia, tam mąż na pewno nie znajdzie :) i WYSYŁAJ masz jeszcze jakies watpliwosci? ja bym mezowi sie wcale nie chwalila, kiedys po czasie mozesz powiedziec jej i mezowi

Gość edzrdcrz
ja pytam po raz ostatni: MASZ JAKIES WATPLIWOSCI? to odwroc sytuacje, mezulek robi cie na lewo, ona wie, ty nie, dowiadujesz sie po latach przypadkiem, okazuje sie ze i ona wiedziala i cala rodzina, jak sie czujesz? NIE ROZUMIEM, czemu rozciagasz ten temat. ja ci pisze, co jest sluszne, a ty nadal swoje, chyba przestaje jednak wierzyc, ze kobiety maja olej w glowie.

Gość portfelowa
Dawaj tego linka! Wszyscy wydrukujemy i poślemy mu do pracy:-) Szlak go trafi jak będzie otwierał kopertę za kopertą.

Gość zabaaaa123
dzwonilam do meza zeby nic mu nie mowil ze wie o kochance a ten idiota juz do niego zadzwonil :/ i moj plan poległ

Gość edzrdcrz
hahaha i dalej bedzie jak mowilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na poczte, raz!