Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo-li-mma

Mam jedno zdjecie na naszej klasie. Czy to zle?

Polecane posty

Gość Karo-li-mma

mam tylko jedno zdjecie na naszej klasie i to w ciemnych okularach. czy to zle? tak sobie mysle ze moze ludzie maja mi to za zle bo portal jest od tego zeby sie na nim udzielac?

Gość ja nie mam żadnego
zdjęcia i jakoś żyję:P

Gość Roma....
A widac na nim Twoj biust ?

Gość może z tyłu.............
Skacz

Gość normalnakka
No i co ze masz jedno.

Gość niefotogeniczna
Ja nie mam żadnego zdjęcia...i nie widze w tym nic złego. Nie rozumiem problemu. Na NK każdy odkrywa się na tyle na ile chce.

Gość sentoma
uwazam ze bezsensu miec jedno zdjecie. nasza klasa sluzy do gtego zeby wlasnie pokazac sie znajomym jak sie zmienilo co sie robi, a skoro ty sie chcesz ukrywac i nie chcesz o tym mowic to nie powinnas miec tam profilu. Bo po co?

Gość tortilllllllla
jedno zdjecie na naszej klasie to nic w porownaniu z zadawaniem takich pytań::o:o

Gość AskaaaAaa
pewnie ze to zle wywal je od razu i nie wrzucaj juz wiecej zadnego!

Gość nie mam zadnego zdjecia na NK
usunęłam profil a jak w pracy przyjmujemy nowych pracowników to pierwsze co to sprawdzamy ich na NK :D co ludzie potrafią wypisywać :D

Gość niefotogeniczna
Lans?!! No proszę Cię! Np. Ja mam profl na NK właśnie po to, żeby oglądać ten Wasz lans! Niektórzy mają tak eksibicjonistyczny stosunek do tego portalu, że tylko czekać jak będziemy oglądać zdjęcia np.świeżo wyrwanego zęba!

Gość antomic
No to ladnie. Tacy pracodawcy to musza byc wscibscy..

Gość alalalalalum
moja znajoma sprzedaje ubrania na allegro i jak jakas babka cos kupi i pozniej marudzi ze zla jakosc itp to ta znajoma sprawdza ja na naszej klasie i pozniej odpisuje cos w stylu ze napewno ta rzecz nie miesci sie na jej doope itp:D

Gość lasnkoo
To ta twoja kolezanka musi miec tupet! Co do pracodawcow to wiem ze tak niekotrzy robia ale to chyba tylko w malych miastach.

Gość a to figa
mysle ze n-k jest idealnym i w zasadzie darmowym narzędziem inwigilacyjnym:o cos czuje ze niebawem to bedzie standard dla pracodawcow zeby sprawdzac tak kandydatow do pracy lub nawet obecnych pracownikow;)

Gość kopp
Bez przesady. Trzeba byc idiota zeby na podstawie zdjec wyciagac wnioski. Bo co moze ci powiedziec zdjecie gdzie jestes pod palemka, albo zdjecie z psem czy kotem, albo zdjecie z chlopakiem?

Gość kkkooooooouuuuuuu
ja mam dwa zdjecia i jest ok

Gość a to figa
ze zdjec mozna sie domyslac roznych rzeczy;) wiadomo ze jak ktos da fotke z wypoczynku nad Bałtykiem w dodatku bedzie mial mega prosty i zwyczajny opis oraz nie wypisywal nic specjalnego na forach to raczej nic sie nie wywnioskuje... ale raczej ludzie sie tak nie kontroluja i czasami pokazuja na naszej klasie rozne dziwne aspekty swojej osoby:o

Gość kkkooooooouuuuuuu
a to figa - mysle ze powinnas zyc rzeczywistoscia a nie wirtualnoscia. Ona czesto sie nie pokrywa z prawda. Znam osoby ktore maja po 70 zdjec na nk a sa bardzo fajne i nie wywyzszaja sie itd.

Gość a to figa
wirtualnoscia żyja najczesciej osoby ktore maja po kilkadziesiat fot na roznych naszych klasach;)

Gość n owepytanie
wydaje mi sie ze chyba nie mozna oceniac ludzi na podstawie tego co pisza na portalach typu nk. Czesto te osoby sa spokojne i skromne.