Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez naszej klassy

A ja w ogole nie mam nk chyba sie zabije

Polecane posty

Gość bez naszej klassy

ojoj chyba sie zabije !!nie mam nk!! i ani jednego zdjecia!!:( co robic doradzcie ojojoj

Gość ruiii
ja tez nie mam konta, to raczej nasz plus :)

Gość anka1-1
no mnie tez wkorwiaja te tematy ze mam tylko jedno zdjecie na nk i w ogole beznadzieja;/ i nasze forum sie zapycha takimi bzdetami;/ a tak seriio nie masz nk??

Gość anka1-1
no wasz wasz!! ja zalozylam ale skasowalam jak weszy te oplaty itp;/ albo jak zobaczylam ze ludzie to sie tylko chwala na tych zdjeciach gdzie oni nie byli itp. zal!!

Gość bez naszej klassy
do zlosnica chyba nie zrozumialas mojej wypowiedzi haha mnie wlasnie wkorwiaja ci co nie wiedza co zrobic bo maja jedno zdjecie ja pierdziule nie kumam tych ludzi i ich problemow. chodzi mi o to samo co anka1-1

doskonale zrozumiałam twoją wypowiedź... tylko nie rozumiem po co zaśmiecać forum takim topiciem...wiadomo, że dziewczynki mające problemy typu "mam jedno zdjęcie. czy to ok?" są żałosne ... po co tworzyć 7 takich tematów? możesz się z nich pośmiać na ich topicu, dopóki moderator nie wkroczy do akcji i nie pokasuje tych durnych tematów.

No bo nk mi nie przeszkadza :P I nawet czasami sie przydaje np. do inwigilowania potencjalnych kandydatów do randkowania - czy naprawdę są tymi za kogo sie podają ... :)

\"do inwigilowania potencjalnych kandydatów do randkowania - czy naprawdę są tymi za kogo sie podają ... \" dlatego dbając o swoje bezpieczeństwo i prywatność każdy powinien to konto zlikwidować

"lbo bobo pokazać Już mam tego dość " Dokładnie :o. Ale kiedyś jeżeli mi się powiedzie to też się zarejestruję i będę szpanował, żeby Ci co mi źle życzyli zazdrościli :P. Choć chyba im tez się akurat nie powiodło, bo wszyscy Ci z którymi się nie lubiłem nie założyli tam konta. :D

\"Albo bobo pokazać Już mam tego dość\" a jak dorobisz się męża -> ślubu i własnego \"bobo\" to pierwsze co zrobisz to pochwalisz się facetem (o ile jest/będzie czym), fotkami ze ślubu i \"bobo\" teraz pewnie mówisz że nie ale jak masz konto tpo njie wytrzymasz a jeżeli powiesz że facetem sie nei chwalisz bo szanujesz prywatność to muszę cię zmartwić... nie chwalisz się bo podświadomie czujesz że nie ma czym widzisz jakie to wszystko przykre?

No ale warto sobie założyć konto żeby chociaz foty innych pooglądać :) I się pośmiać z głupoty na przykład :P. Ja przez dłuższy czas nie miałam żadnego zdjęcia, bo mi się nie chciało wrzucać.

"No ale warto sobie założyć konto żeby chociaz foty innych pooglądać I się pośmiać z głupoty na przykład . Ja przez dłuższy czas nie miałam żadnego zdjęcia, bo mi się nie chciało wrzucać." A ja wygrałem ma 100% racji. No tak ale po co ich foty chcesz oglądac? Chcesz się dowartościować, że skończyli gorzej od Ciebie czy może dołowac, że są lepsi? :o

a ja wygrałem życie --->>> Mam jedno zdjęcie z facetem na nk. Czy to coś złego? Ale z drugiej strony nie chwalę sie co 2 dni wrzucając nowe foty jak to mi się powodzi itp. Zamieściłam kilka zdjęć i mi wystarczy. I nie sądzę, że nawet jeśli będę miała dziecko w przyszłości będę umieszczać masę jego fotek. Nigdy nie byłam wylewna w dawaniu swoich zdjęć do internetu

Prawiczek z wiarą ja się nie dowartościowuję ani nie dołuję :D. Po prostu odglądajac nowe foty dowiaduję się co teraz słychać u moich znajomych. Przecież temu to służy no nie? :) Jak ktoś umieści fajne zdjęcie to ok, ale jak jakaś koleżanka puszcza w sieć foty w samych majtkach to czemu niby mam się z niej nie śmiać ? :P

" Jak ktoś umieści fajne zdjęcie to ok, ale jak jakaś koleżanka puszcza w sieć foty w samych majtkach to czemu niby mam się z niej nie śmiać ? Bo może ma zgrebniejszy tyłek :D. Pierwotna idea tego portalu była taka, jak piszesz. Wiadomo jednak czym to się stało. :o To tak jak fotka.pl miałą służyć ocenianiu wyglądu, a stała się mijescem dowartościowania dla zakompleksionych nastolatków :o

No przyznaję że fotka spadła na psy ale nk nie jest taka zła... Tylko denerwuje mnie to zapraszanie znajomych :P Niektórzy mają po 300-tu albo 400-tu większość kojarząc tylko z widzenia. Też dostaję takie zaproszenia - nawet nie wiem od kogo :P

"No przyznaję że fotka spadła na psy ale nk nie jest taka zła... Tylko denerwuje mnie to zapraszanie znajomych Niektórzy mają po 300-tu albo 400-tu większość kojarząc tylko z widzenia. Też dostaję takie zaproszenia - nawet nie wiem od kogo : Większośc to jest kojarzona z widzenia na fotkach. :D Niestety Ci ludzie musza być mocno zakompleksini skoro czują potrzebe otaczania się setkami wirtualnych znajomych tylko po to by innym udowodnić, jacy to oni są towarzyscy :o:classic_cool: Przyjmujesz? :classic_cool: