Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhtjteytjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Jak zucic nachalnego chorego psychicznie chłopaka?

Polecane posty

??

Gość yaaaaaaaaaa wiolll
moja kumpela poszla na policje, zalozyla mu sprawe i dostal wyrok zakaz zblizania sie 2 kilometry :] odrazu mu milosc przeszla :]

Gość yaaaaaaaaaa wiolll
bo jak nie toposzedl by siedziec chodzil za nia wszedzie :O

Ale on grozi ze sie zabije :(

Gość yaaaaaaaaaa wiolll
ten mojej kolezanki przed blokiem jej scene zrobil ze sie zabije całą łapę pociął sobie szybą i chciał się wieszac :D przyjechala karetka i go zabrala hehe baran no... minelo juz pare lat a on teraz inną naiwną gnębi :O

ja nie wiem co mam robic.. a mam dopiero 16 lat:(:(:(

Gość tylko gmail
moze to ten sam :O

Gość tylko gmail
lala facet cie straszy a ty mloda jestes to wierzysz ole go calkowicie, nie gadaj nie odbieraj telefonow to wreszcie sie odczepi

Gość ja pitttoleee
wez dziewczyno mnie nie denerwuj :O kuva jak mnie denerwują takie naiwniaczki :O sa tacy debile, jak chcesz zeby sie odwalil, powiedz mu to !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość yaaaaaaaaaa wiolll
moja koleżanka miała 15 lat a ten debil 21 i nie dała sie zastraszyc, poprostu poszła na policję, mądra dziewczyna:) a tty glupia jestes

kiedy mialam 17 lat tez sie meczylam z takim palantem 8 miesiecy.. zerwalam, tez grozil ze sie zabije... to powiedzialam jego matce o tym i dobrze zrobilam, bylo ciezko, ale nie chcialam sie meczyc wiecej, potrafil wypic i przyjsc do mnie podpity i zrobic mi jazd bez powodu... czasem sie poszarpalismy... nie bylo ciekawie, a co gorsza potrafil mnie wyzwac... zrywalam z nim przez te 8 miesiecy chyba z 20 razy, i to byl blad. We wakacje dokonalam wyboru i zakonczylam nasza znajomosc pierw jego matke uswiadomilam co synalek odwala. Jeszcze w te same wakacje poznalam spanialego chlopaka od tamtego momentu jestesmy ze soba 2 lata i pol roku :) i spodziewamy sie dziecka. Teraz wiem co to znaczy miec prawdziwego faceta a nie jakiegos gowniarza, ktory sam ma problem ze soba i nie umie trzymac nerwow na wodze. Tobie tez radze zakonczyc zwiazek z tym chlopakiem... czasem trzeba dokonac wyboru a dokonalam dobrego

Gość tylko gmail
ja potile ale ona ma 16 lat :O jest jeszcze naiwna dziewczyny w tym wieku to uwierza jak im facet powie ze sie potnie albo skoczy z mostu :O jak nie ma zadnego doswiadczenia nic nie przezyla to skad ma biedna wiedziec ze facet ja kituje zeby ja ustawic ?

Ale on kilka razy zrobił sobie krzywde...Wy nie wiecie jaki on jest :( Jak z nim zerwałam nie mialam chwili spokoju!Wszyscy mieli do mnie pretensje ze on sie meczy ze to ze tamto.:(:(:(:(:( ja jestem z nim 2 lata i dłuzej juz nie chce! mowiłam mu to prosto w twarz i tak nie poskutkowało

kilka razy uniosł na mnie reke.... wyzywał......

Gość znowu
jak sie zabije to kłopot z głowy :P koniecznie zglos to na policje i na blekitna linie

Gość xDxDhehexDxD
taaa.... łatwo wam mowic.To nie jest takie proste:(

Gość na coś czego nie wiem
????????