Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidan

głodówka !!!!!!!!!! co najmniej 2 tyg !! chce schudnac !

Polecane posty

co najmniej 2 tyg !! chce schudnac ! ktos chce sie dolaczyc ?? zawsze to razniej :) chce zaczac od jutra!!

Gość aśka balabla
ja tez chcę schudnąć:)

powiedz cos o sobie :) naprawde chcesz sie dolaczyc ? jak wyglada twoja waga

Gość aśka balabla
ale 2 tyg to ja nie wytrzymam. Chociaż/rz chyba bardziej boje się że zemdleje i dopiero bedzie gnój

Gość ja bede skakac na skakancu
jutro ja musze kupic

kiedys bylam chora przez jakies 3 tyg nie moglam jest schudlam ok 10 kg , chciala bym to powtorzyc, ale bylo to 4 lata temu wiec od tamtej pory troche sie przytylo ;/

nie sądze ze uda ci sie dobrze wyjsc z głodówki :) jesli bedziesz głodowac przez 2 tyg to przez tyle samo powinnas wychodzić z niej. A założe sie ze jak po takim czasie niejedzenia poczujesz smak w ustach to dosłownie rzucisz sie na żarcie i tyle bedzie z chudniecia

zamierzam pic wode niegazowano ! a jesli juz naprawde nie bede mogla wytrzymac z glodu to przekąsze jakis owoc badz cos innego, i zamierzam tez ćwiczyc ;] liczy sie silna wola, po głodówce trzeba sie powstrzymywac od łapczywego jedzenia , jesc nie wielkie ilosci zeby organizm sie przyzwyczail, zreszto sie zobaczy

Gość barajkla24
moim zdaniem pomoze skakanie na skakance, przysiady , robienie brzuszkow picie wody mineralnej niegazowanej i oczywiscie zero slodyczy i tlustych rzeczy

tez uwazam ze cwiczenia bardzo duzo pomogą, wiec zamierzam je wykonywac, a co do skakanki to naprawde jest taka swietna ? i ile czasu tak skakac ?

a tak swoja droga to moze któras zna jakis sposob aby miec ładne szczupłe łydki, bo ten kompleks mnie przerasta ;/ sa grube i nie sexowne :D

ja sie przylaczam od jutra. Mam mega zastoj w odchudzaniu i za cholere nie moge ruszyc z kilogramami. :-O To moze sie przedstawie. Latem doszlam do 53kg (z 62kg) przy 163cm, wygladalam juz calkiem niezle, bo duzo cwiczylam. Ale wakacje, swieta, brak ruchu doprowadzily mnie do 57kg. :-O I za cholere nie moge zrzucic! Probowalam juz 1000kcal, proteinowa przez dluzszy czas i dupa, nic nie ruszam z waga. Tak wiec od jutra gloduje z Wami. Juz mam doswiadczenie w glodowkach 4-5 dniowych, rezygnowalam szybko glownie z powodu nudnosci. Ale kurde nie dam sie. Moim jedynym odstepstwem musi byc pare lyzek jogurtu naturalnego, bo przy glodowce mam straszna zgage, i wiem, ze jak tych 3-4 lyzek nie zjem, to z glodowki nici (ale to mniej niz 100kcal, wiec powinnam byc okej) Moj cel: maximum 49kg wagi i cialko jak laski z Victoria\'s Secret :-D Co do wychodzenia - pewnie pare dni na rozcienczonych sokach, potem dieta owocowo-warzywna, i stopniowo wiecej i wiecej. Pozdrawiam serdecznie wszystkie glodujace - dzielmy sie sukcesami, wspierajmy sie, bo nie bedzie latwo. Do zobaczenia!

Gość barajkla24
wiadomo najpierw sie musisz przyzwyczaic to polecam tak najpierw poscic sobie muzyke i np przyklad cala jedna piosenke skakac no i potem zwiekszac do 20 minut no i potem 40 minut

Gość dovkaga
skakanka jest wlesnie dobra na lydki ale musisz sie po i prze troche porozciagac zeby niemie za bardzxo ich umiesnionych bo to tez nie zafajnie wyglada

oki napewno skorzystam z skakanki mam nadzieje ze pomoze cos na te moje łydki, a co do ciotki walentynki to ile udalo Ci sie schudnac na głodówce? a po za tym fajnie by bylo jak bysmy sie kazdego dnia wspieraly !! i opisywaly swoje rezultaty :D moze w ten sposob bardziej wytrwam :P

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

na glodowce w sumie w pare dni to maksimum 3 kilo, ale to tylko woda. dopiero jak sie pociagnie dluzej, to cos wiecej z tego jest. najlepiej chudlam na diecie "3 owoce dziennie" - okolo 7kg w niecale 3 tygodnie. ale teraz to jestem zdesperowana :-D co do lydek -> mi pomoglo cwiczenie ze schodkiem - stoisz na krawedzi schodka (piety wisza w powietrzu, tylko palce masz na schodku) i ciezarem ciala "bujasz sie" na tym schodku, pietami do dolu, tak, ze czujesz jak miesnie lydek pracuja. odkad zrobilam sobie taka sesje cwiczen jakies 3 lata temu (po 10minut dziennie, codziennie przez 2 miesiace) mam super lydki do tej pory, mimo wahan wagi zawsze sa zgrabne. polecam :-D

ale nie spowoduje to wzrost miesni ?? i tym samym powiekszenia ich ?? czy raczej rozciaganie ? :)

dziekuje bardzo za rade :))) od jutra to wyprubuje :D mniejmy nadzieje ze zadziala tak samo dobrze jak u Ciebie :P a swoja droga mozna wiedziec ile masz lat ?:)

pozno cos sie robi moze czas isc spac :P chociaz sie nie chce :P od jutra ciezki dzien mnie czeka :P musze isc do warzywniaka po jakies owoce i warzywka ;p