Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boląca i zaparta

W jakiej pozycji i jak ubrana najlepiej się załatwiać?

Polecane posty

Gość Boląca i zaparta

Tylko się nie śmiejcie.... Już któryś raz z kolei poszłam na kibel i usiłowałam zrobić kupę, czuję że chcę ale ona po prostu nie chce wyjść. Słyszałam że są sposoby na to żeby wyszła, ale nie mam pojęcia co mam robić. Lewatywa odpada ponieważ kupa jest już w odbycie a nie chce po prostu wyjść a jeśli nawet duszę z całej siły i biorę oddech to to co wyszło schowa się spowrotem i tak w kółko... co robić? :(

Gość Dobra_rada
Kup sobie z apteki siemię lniane i pij go kilka razy dziennie. To pomoże na zaparcia. Jeśli nie będziesz leczyć zaparć to dostaniesz hemoroidów

Gość Dobra_rada
Możesz jeszcze ziarna siemienia kupić w sklepie ogrodniczym i później zmielić.

Gość Boląca i zaparta
Ale problem w tym że mi się BAAARDZO chce kupę i mam parcie, ale jak próbuję ją zrobić to boooli a nie chce wyjść. A jak nawet coś wyjdzie i chcę na chwilę odpocząć to się to schowa i wszystko od nowa :( Mama mi trochę próbowała pomóc i trzymała mi nogi ale nie dało to nic :(

Gość eugenia czy mozesz
no pewnie od tego ładowania w doopsko ci sie to goowno przesunelo i nie moze wyjsc. Moja rada: popros o ladoanie w cipsko a nie w dupala :)

Gość aaaabbbcccdplk
hihhihi, dobre to zxtymi nogami:p

Gość a ja robie tak
mam w łazience taki mały taborecik i siedzac na kiblu mam na nim nogi i cisne pochylajac sie do przodu i zaraz do tyłu naciągnij pośladki ;) ojjjj bedzie bolało

Gość Nie lubię nieuczciwych ludzi
Robienie kupy na siłę nic nie da. Jeśli zrobisz jak mówię to będziesz mieć problem z głowy. Nawet po wypiciu jednej szklanki siemienia wypróżnisz się.

Gość Dobra_rada
Do lekarza jak problem, bo będziesz mieć hemoroidy.

Gość Boląca i zaparta
Do "a ja robię tak" A ty w jakim wieku jesteś? Też jesteś taka młoda jak ja (mam 17 lat). Ja mam problemy z kupami może dlatego że jestem bardzo wysoka (182 cm), ty też taka jesteś? Czemu będzie bolało,a Ciebie boli jak tak robisz? Też cierpisz na takie trudne kupy? Powiedz, to ważne !!!

Gość a ja robie tak
jestem 10 lat starsza jestem niska 160 cm i mam od czasu do czasu takie problemy i w moim przypadku to raczej dieta jaka stosuje chociaż rzadko robilam kupsko normalnie ale nie mam az takich strasznych problemow zeby sie tym martwic a najlepiej sra sie na kacu :P

Gość boląca i zaparta
a czy jak masz te problemy to jesteś normalnie ubrana czy musisz się przebrać w jakąś specjalną koszulę? Czy jak Cię boli to swobodnie sobie kzryczysz lub jęczysz?

Gość znowu
suszone sliwki pomoga

Gość yogurt activia
yogurt activia codziennie wieczorem

Gość ..../...
suszone morele,suszone sliwki, activia,siemie lniane albo jakies kosmiczne polaczenie np. kiszona kapusta i mleko.....no i na przyszlosc mniej czekolady bo to od niej masz zaparcia(czujesz ze ci sie chce a nie mozesz) a nie od tego ze jestes mloda i wysoka.. Acha i sa w aptece specjalne czopki na wyproznianie jak taki zastosujesz poleisz jak z gównem :)

Gość ala co jej odwala
wy jestescie pojebani?