Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---lana---

wczoraj miałam urodziny

Polecane posty

No prosze, lilii... na slubnym tak najezdzalas na autorke jednego z postow a tutaj wychodzi szydlo z worka. kto by sie spodziewal po kims TAK DOSKONALYM, ze wybranek nie jest DOSKONALOSCIA... ot i cala prawda. nie dziwie sie w sumie. byc z kims takim i pamietac i kims takim, jak ty, to tragedia. moze sie chlopak rozmysli. oby. dla jego wlasnego dobra. 🖐️

lilii spokojnie....jeszcze dzien sie nie skonczyl...zlozy Ci zyczenia:):) Z tym pendrivem to....brak slow:O pocosie - hehe widze,ze nie tylko ja nie lubie tego komercyjnego swieta:P Przyjelo sie \"jak ja nie kupie prezentu to jak wyjde w oczach ukochanego, innych\" hehehe a po co tłumnaczyć - tez tak mysle:):):) Popieram:) lana ehehehehe ...\"pamiętałem, ze miałas wczoraj urodziny...tylko zapomniałem zadzwonić\" no nie....hehehhee przynajmniej jedna rzecz mnie rozbawiła to tak samo jakbym powiedziała...puściłam się z twoim kolegą...ale pamietałam, ze jestem z tobą.... hahaha dobre:P i zarazem smutne ************ powaznie kupil Ci piwo?:P

Gość a czemu pendrive zły
?? ja mysle ze to lepsze niz dawanie jakis pierdół, kwiatków ktore za 3 dni zwiędną, a pendrive do czegos sie zawsze przyda

hehe no tak przyda sie pendrive ale...zeby w taki dzien dac taki prezent?:P