Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaa

obłęd mycia włosów!!

Polecane posty

Gość malenkaaaa

hej, czy Wy tez tak macie?? :) myje wlosy codziennie rano, szmapon, odzywka, ukladanie. czasu to zajmuje od cholery, no ale jak inaczej. juz nastepnego dnia rano czuje, ze sa ciezkie, nie do uczesania, jedna mysl, ze trzeba je zaraz umyc. zdaje sobie sprawe z tego ile czasu moglabym rano zaoszczedzic myjac je np. co 2 lub 3 dzien. moze macie jakies sprawdzone szampony/odzywki na to zeby wlosy dluzej zachowaly swoja swiezosc? pozdrawiam cieplo!!! :*

Gość tiriririri
ja moze ich tak n uie układam czy cos ale tez codziennie myje;/ a w dodatku mi półó wypada. a zeby bylo smieszniej to sobie jeszcez dzis farbuje;p

Gość tiriririri
i dziekuje za odpowiedz;)

Gość wanilia111111
ja mam sposob przed wyjsciem zaloz sobie na glowe reklamowke z biedronki i masz problem z glowy:)

Gość tiriririri
to ja moz4e tez spróbuje:P jak mi kolor nie wyjdzie;P

Gość wanilia111111
mowie ci super sposob:)

Gość tluste mleko
ja tez myje codziennie rano, i pozniej tez suszenie i ukladanie przez godzine, ale jakbym ich nie myla codziennie to chyba by olej z nich zciekal na drugi dzien. jak sobie raz postanowilam ze bede je myc co dwa dni, to wytrwalam w tym postanowieniu tydzien, a pozniej juz nie dalam rady bo czulam sie brudna. chyba nie ma na to sposobu. ja tez farbuje, susze, prostuje, krece, nakladam kilogramy odzywek. chyba im to nie wychodzi na dobre:P

Gość wanilia111111
i pewnie myslicie ze jestescie fajne przegladajc sie w kazdej szybie wystawy sklepowej:)

Gość alvesco160
mojej mamie sie mocno przetłuszczaja, myje je zawsze rano i boi sie ze to jej niszczy wlosy, nie wiecie moze? naprawde, az ja sie dziwie ze tak szybko ma tłuste, chciałabym jej cos poradzic :) koncówki ma takie jakby suche, ale wierzch az pod ucho jej sie przetłuszcza. Ma wlosy rozjaśniane z bardzo bladego mysiego brązu na ciepły ale nie żółty blond.

całkiem dobry jest szampon powitanie z afryką, bielendy. myję włosy co drugi dzień i jest dobrze... a odżywka tylko na końcówki. lepiej trochę dłużej pospać rano niż dbać o włosy ;)

Gość *************
nakladasz codziennie odzywke i sie dziwisz ze sie przetłuszczają???? :O myśl kobieto!!!!!!!!!!! umyj porządnym szamponem jak czlowiek i nie nakladaj zadnej odzywki:O

Gość tiriririri
no ale jak sie dba o włosy i wstanie sie te 20 min wczesniej to człowiek czuje sie lepiej sam ze soba no nie;)\ \

Gość MYJĘ
CODZIENNIE RANO WŁOSY OD 10 LAT. I NIE NARZEKAM NIE WYOBRAZAM SOBIE ISC Z TAKA NIESWIEŻĄ NIEUMYTA GŁOWA DO LUDZI. SKÓRA GŁOWY TEZ SIE POCI A WŁOSY SMIERDZA PO PROSTU WIĘC UWAZAM ZE CODZIENNE MYCIE TO KONIECZNOŚC

Gość bedebe
ale codzienne mycie tez moze byc niezdrowe, jesli wlosy tak bardzo sie nie przetluszczaja to lepiej nie myc, tak samo z ciałem... przeciez sebum w malej ilosci musi chronic włosy i tak samo ta warstwa na skorze. te naturalne wydzieliny skóry po coś są, nie zeby utrudniać nam życie i brudzić włosy/ciało... one chronią skóre i wlosy. oczywiscie w nadmiernej ilosci zaczynaja smierdziec i sa nie do zniesienia. Ale nie mozna ich zmywać co pół dnia.

Gość jedyne wyjście to dobrać
fryzurę tak by nie wymagała układania i stylizacji kobiety które nie myją codziennie rano włosów (bo za ciężko wstaćz wyra) to śmierdzące lenie. mężczyźni też. nie bardzo rozumiem czym się różni mycie głowy od reszty ciała. przecież codzienna higiena to standard.

Gość malenkaaaa
heh odzywka codziennie to koniecznosc dla dlugasnych wlosow :P bylam dzisiaj u fryzjerki i poradzila mi zeby sporobowac naprawde porzadnie umyc wlosy, tak zeby zrobila sie iscie gigantyczna piana, bo dopiero wtedy wlosy sa dobrze umyte i nie przetluszczaja sie az tak szybko. dzisiaj wlasnie tak mi umyla, nalozyla odzywke i poradzila zobaczyc co bedzie rano. moze faktycznie tak to dziala :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a nie przeziebiacie sie zima?latem ,wiosna myje codziennie ale zima boje sie zaziebic.niby wysuszone ale....bo ja wiem?

Gość ojojooj
też myje codziennie, nie wyobrażam sobie zeby myć rzadziej

Gość wanilia111111
REKLAMOWKA Z BIEDRONKI NA GLOWE I HEJA:p

Gość sdgterhefdyha
ja pitole powalone codziennie łep myją i sie dziwią ze tluste mają buahahah biedne wlosy :D:D:D

Gość ojojooj
sdgterhefdyha a ty co ile myjesz mądrusiu

Gość kaczki na tacczki
to wy jakies syfiaste jestescie ze musicie myc codziennie kudły :O albo chore:O ja pierdziele fuuuuuuu i to jeszcze w zime!!!!!!!!!

Gość ojojooj
ja myje wieczorem codzień, nie wszyscy maja takie włosy które sie nie przetłuszczaja wcale wiec prosze tu bez takich, a skoro ty myjesz co tydzien to masz problem

Gość korzenn
no mnie też meczy to mycie codzinne, ale nie robie tego bo sie przetłuszczaja a dlatego że sa krecone, a rano wygladam jakbym miala afro! Ogólnie myje włosy, czesze, zostawiam na chwile troche susze zostawiam, susze itd. taki jest ból posiadania dlugich wlosow . Ale jak prostuje wlosy tak z 2, 3 razy w miesiacu to mam ze 4 dni luzu:)

Gość margi78
odkad biorek moglabym myc raz na tydzien,oczywiscie myje co dwa dni,ale nic sie nie tlusci i jest super,cera tez jest sliczna,polecam na lojotok najlepsze wlasnie retinoidy

Gość mam 26 lat
kiedys tez mylam glowe codziennie, a jak mialam wieczorem imprezke, to jeszcze wieczorem je mylam. Teraz myję raz na 5 dni (tylko regularnie) i wlosy sa świeze! - śliczne, lśniące i wcale się nie przetłuszzcaja. One się przyzwyczajają do reguolarności - myjecie co drugi dzien, to wlasnie co drugi dzien będa tego potrzebowały, codziennie bedziecie myc, to codziennie bedzie widac, ze juz trzeba.....Moje wlosy przyzwyczajaly sie jakies 1,5 miesiaca do pieciodniowego cyklu. Co piec dni klade jajko, nafte, cytryne, trzymam troche i myje 2 razy. I wszyscy mi zazdroszcza wlosow.

Gość margi78
izotek,zapomnialam napisac