Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellomitu

kredyt na własne M

Polecane posty

Gość ellomitu

Jak spełnic marzenie o na własnym mieszkaniu(3 pokojowe) jeśli nasze dochody wynoszą ok.2,500-3000 zł/m-c netto ? Mamy dzieci w wieku 7.i 2. lat.Czy ktoś jest zorientowany w temacie?

Gość wanilia111111
zagrac w lotka:)

Gość Mogę pokazać
jak dojść do waszego M3 w ciągu 1,5-2 lat. Obecne dochody i dzieci nie mają znaczenia. Napisz na centrum.rf@gmail.com

Gość PRACOHOLIK
Proszę wysłać smsa do Nas o treśc AT.OM na numer 70068 ( koszt 0,50 zł netto). albo wypełnić wniosek na stronie www.kredyt.finansowy24.net Biuro pośrednictwa kredytowego Kredycik

Gość ellomitu
Dodam,że w mojej miejscowości 3.pokojowe mieszkanie to koszt ok.300 000 :/

Gość ellomitu
Do 'Mogę pokazac'..... od kiedy to dochody i ilośc osób korzystających z danego dochodu nie ma znaczenia? Proszę konkretniej.

Gość Mogę pokazać
Od momentu, kiedy zakup mieszkania przestał polegać na kredycie bankowym. W mojej propozycji inwestorem jest instytucja niebankowa i "zdolność kredytowa" tu ustala się na zupełnie innych zasadach. Co do konkretów, to raczej nie byłbym skłonny omawiać je w tym miejscu. Wolę rozmowę w 4 oczy.

Gość Mogę pokazać
Widzieliście przed chwilą reportaż w Wiadomościach na Polsacie??? O kredytach we frankach szwajcarskich? Super informacje!!!

Gość Mogę pokazać
Te dzisiejsze Wiadomosci to normalnie szereg wspaniałych wiadomości! Teraz pokazują padaczkę firmy i masowe zwolnienie pracownic. Mam nadzieję, że to zmusi ludzi do uruchomienia mózgu i rozpoczęcia procesu myślenia!!!

Gość www.zarob.u2.pl

Gość bankowo.frix.pl
Cóż, jeśli chodzi o kredyt hipoteczny bo taki będzie najbardziej opłacalny to radziłbym troszkę się wstrzymać. Obecnie banki wprowadziały bardziej restrykcyjny sposób obliczania zdolności kredytowej. Ze względu na to, iż dochód netto na jednego członka rodziny to ( przyjmujemy netto 3000/rodzina) 750 zł. możesz mieć duże problemy z uzyskaniem kredytu. Czynniki brane pod uwagę: 1. Dochód netto 2. Ilość osób w gospodarstwie domowym 3. Na postawie jakiej umowy pracujesz 3. Czy posiadasz samochód - rocznik 4. Jakie masz wykształcenie 5. Jaki zakład pracy * im mniej atrakcyjną osobą będziesz dla banku tym gorsze będzie oprocentowanie. Pozdrawiam www.bankowo.frix.pl

Gość mariolla łodzianka
chcę wziąć kredyt na mieszkanie i umówię się z doradcą w Łodzi w cztery oczy, żadne sms, żadne firmy krzak :-)

Gość Kredyt hipoteczny
Szukam osoby zainteresowane kredytem hipotecznym na bardzo atrakcyjnych choć nie najprostszych do spełnienia warunkach. Kredyt nie pochodzi z banku, ale nie oznacza to, że chodzi o firmę krzak. Należy zaakceptować prawdę, że jeśli banki nie mogą zaoferować dobre dla klienta usługi, to warto rozejrzeć się za nimi w innych miejscach. Chyba że tak naprawdę nie zależy Ci na kupnie mieszkania.

Gość Kredyt hipoteczny
Aha, i jeszcze jedno. Oferta nie dotyczy Łodzi :-)

Gość Baaardzo śmieszne
"Finansowa piramida" Intway oferuje kilkadziesiąt źródeł dochodu. A ponadto, ma system edukacyjny, w którym wydają dyplomy MBA czy przykładowo fundusz charytatywny, który w niecałe 3 lata pomógł kilkudziesięciu osobom - http://intwayblago.com/ Intway's Charity Fund The World As One NIEZŁA SOBIE PIRAMIUDKA!!!