Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 MAM DO WAS PYTANIE. KUPILAM SOBIE NOWE PIÓRA DO WYCIERACZKI I NIESTETY NIE MA INSTRUKCJI OBSLUGI. MOJE PYTANIE- CZY POWINNAM ZE STARYCH PIÓR PRZENIEŚĆ DRUTY KTORE W NICH SA DO TYCH NOWYCH??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 A MOZE TE DRUTY SA JUZ W TYCH PIORACH KTORE KUPILAM?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małamyszki Napisano Styczeń 30, 2009 tak, najlepiej przykleic je super glue i dla pewnosci obwiązać sznurkiem. Ja tak robię i lepiej trzymają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 NIE CHODZILO MI O TEGO TYPU RADY. JA SIE PYTAM POWAZNIE WIEC DARUJCIE SOBIE ZARTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sachmet 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ostatnio miałam podobny problem, niestety konieczna była pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 LUBIE CIAGNAC DRUTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małamyszki Napisano Styczeń 30, 2009 no ładnie dziekujesz :o co jest z toba nie tak?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co my wróżki jesteśmy Napisano Styczeń 30, 2009 skąd mamy wiedzieć co kupiłaś? można kupić całe wycieraczki albo tylko same gumy, które wkłada się do starych "oprawek"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja gumy tylko wymienilam Napisano Styczeń 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 NO PRZECIEZ MOWIE ZE NIE KUPILAM CALYCH WYCIERACZEK A PIORA-ZNACZY SIE GUMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 SACHMET NO WALSNIE BO W TYCH STARYCH WYCIERACZKACH BYLY 2 DRUTY I NIE WIEM CZY TRZEBA JE JAKOS WYKORZYSTAC W TYCH NOWYCH PIORACH?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 PEWNIE JAKBYM BYLA FACETEM TO BYM WIEDZILA ALE JA BABA EJSTEM I TO DOPIERO KTORA OD NIEDAWNA MA PRAWO JAZDY!!A PRZECIEZ NIE DA SIE EJZDZIC ZE STARYMI WYCIERACZKAMI KTORE ZAMAZUJA CALA SZYBE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co my wróżki jesteśmy Napisano Styczeń 30, 2009 nie prawda, że pióra=tylko gumy, popatrz np. na tę aukcję http://tiny.pl/vjc1 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejony motorniczy 1 Napisano Styczeń 30, 2009 kupilas pióra czy same gumy? zdecyduj sie :D jak pióra to zdejmujesz stare z zatrzaskow i zakladasz nowe, minuta roboty. Jak SAME gumy to zdejmujesz stare, szarpiesz sie z gumami i zakladasz z powrotem. Godzina roboty i głupota wg mnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 NO TO SORY JA KUPILAM TYLKO GUMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 JAKA GODZINA ROBOTY???ZROBILAM TO W 10 MINUT!!! ALE ZE STARYCH GUM WYPADŁY MI 2 DRUTY I NIE WIEM CZY MUSZE JE ROWNIEZ WYKORZYSTAC W NOWYCH GUMACH?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejony motorniczy 1 Napisano Styczeń 30, 2009 i jeszcze powiedz ze nie rozmazują :P Tak czy siak, za miesiąc beda niezdatne do uzytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 NARAZIE DZIALAJA SUPER:) A CZEMU MOWISZ ZE TO NIC NIE DA??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejony motorniczy 1 Napisano Styczeń 30, 2009 bo wycieraczki powinno kupowac sie markowe i tylko z nowymi, nieodksztalconymi piórami :) Najlepsze grafitowe i najlepiej nie z marketu, bo jesli duzo jezdzisz to bedzie pozorna oszczednosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociarkaaa Napisano Styczeń 30, 2009 JA EZDZE MAŁO WIEC NIE CHCE MI SIE WYDAWAĆ 200 ZETA NA WYCEIRACZKI. ZA GUME DAŁAM 8 ZŁ:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach