Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekkk88

rozstepy!!

Polecane posty

Gość kasiekkk88

hejj!! problem rozstepów sie u mnie pojawił po tym jak schudłam pare kg.. na brzuchu podbrzuszu pojawiły sie rozstepy :( widac je niestety bardzo ;( czy ktos zna jakis dobry sposob na zaleczenie, nie mówie o tym zeby całkowicie znikneły tylko zeby nie były tak widoczne.. wyczytalam cos o kremie ziaji na rozstepy i zaraz ide go kupic, bo niedrogi ok 17 zł a niektorzy widzą efekty. moze ktos uzywal? moze macie jakies inne sposoby? pomózcie :(

Jest caly topic na forum o rozstępach.Mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia że działaj póki są świeze,różowe,fioletowe:)Działaj działaj szybko:)Wcieraj w skóre jakikolwiek krem na rozstępy,oliwke,balsamy-cokolwiek.Ważne żeby skóra była nawilżona:)Rób to systematycznie a zaobserwujesz efekty:)Powodzenia;)

Gość ekscentryyy-czka
wydaje mi sie, ze nawet jakbys chciala to rozstepow nie da rady pozbyc sie do konca :) mozna je uczynic mniej widocznymi. Ja mam rozstepy na posladkach. Stosowalam EVELINE - 3d bodajze, ze ok. 15zl (jak nie mniej) - czy pomogło hm... nie wiem :)

Gość kasiekkk88
a kurcze rzeczywiscie teraz ktos odswiezył temat o rozstepach, wczesniej nie zauwazyłam... dzieki za rady, normalnie ide do apteki juz po kremiki i przy okazji po krem do rossmana na rozstepy..