Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wide_road

7 lat roznicy

Polecane posty

witajcie..mam taki problem..mam 28 lat..2 miesiace temu na urodzinach siostry ciotecznej (20 lat) poznalam chlopaka (21) a wlasciwie to on chcial poznac mnie, bo okazalo sie ze studiuje ten sam kierunek co kiedys ja. przegadalismy cala noc..rozmawialismy o wszystkim i prawde mowiac nie spodziewalam sie ze 21-latek moze byc takim interesujacym rozmowca...od tego sie zaczelo...pod pretekstem pomocy w nauce wzial ode mnie nr telefonu..spotkalam sie nim pare razy niby to pomoc mu w nauce a tak na prawde godzinami rozmawialismy o wszystkim i o niczym, niedawno powiedzial ze bardzo mu sie podobam, ze sie zakochal we mnie i chcialby ze mna byc...bardzo go lubie moze nawet cos wiecej, jest na prawde swietnym chlopakiem...ale jest problem-wiek..roznica miedzy nami wynosi 7 lat!!! i co mam robic?

Gość joozio
wykorzystaj mlode miesko, i tyle. bo z tego zwiazku na dluzsza mete napewno nie bedzie

Gość edfrewgvf
Hehehe młody, jurny, do seksu super, do życia - nie.

Gość Żona pewnego męża
Pozwól rozwijać się tej znajomości.Nikt nie każe Wam być od razu parą.Poznaj go lepiej i wtedy podejmi decyzję.Jest bardzo wiele par,gdzie kobieta jest starsza 5-10lat i są naprawdę szczęśliwą rodziną.Jestem jedna z takich kobiet.Mąż młodszy o 6 lat,najpierw była przyjaźń potem miłość.Jesteśmy już 11lat razem-szczęśliwi.