Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sissssssi

USUNIĘCIE GG

Polecane posty

Gość sissssssi

Jak usunąć gg z komputera? Nie chce usuwać calkowicie mojego nr, tylko ztego konkretnego komputera, oddaje go komuś innemu i nie chcę żeby tam było. Pomóżcie...

Gość StiVeQ
W panelu starowania odinstaluj i po kłopocie.

Gość dddss
właśnie panel sterowania - dodaj/usuń programy

Gość sissssssi
ale wtedy nie stracę nr ani kontaktów? Pzrepraszam za głupie pytania, ale nigdy nei robiłam tego wcześniej...

Gość StiVeQ
to zapisz liste kontaktów gdzieś na dysku albo wyślij ją na serwer.

Gość brda
ale bedziesz musiała mieć nowe ID

Gość spacja 123
Samo usuniecie gg z kompa w sensie "dodaj usun programy nie usunie do konca calego gg. Aby usunac gg calkowice, tzreba usunac takze w "Documents and settings" , to tamte pliczki powoduja, ze zaonstalowanie gg ponownie "wskakuje " pod nasz numer m.in archiwum itp, tam sie zapisja wszystkie wyslane wmotki, zdjecia przez gg. Wyszukaj takze tam plki z gg i usun je :)

Gość spacja 123
A Twoj nr gg nie zniknie, bez obawy :) Przy instalacji poprostu klikasz opcje "mam juz swoj nr" i tyle. Nr gg sam usuwa sie z serwera gg po pol roku jak sie go nie uzywa;) Poprostu wyeksportuj sobie gdzies np na dyskietke albo serwer gg swoje kontakty, jak chcesz by nie zginelo archiwum to skopius sobie przed usunieciem plik "archives" i juz;) Poprostu potem na nowo go sie wkleja w sensie podmienia tam w documents and settingd ten plik i juz mamy archiwum ;)

Gość ale wy glupio gadacie
:o potem ktos sobie zainstaluje i bedzie mial . trzeba dac gadu-gadu - uzytkownik-usun i tyle :P

Gość spacja 123
Do tego kogos powyzej... Tak mozna zrobic jak sie chce usunac tylko uzytkowania z gg bez usuwania calego programu. Ale niestety slady w "documents and settings" po Tobie tam zostawaja...sprawdz sama ;)

Gość spacja 123
Uzytkownika mialo byc wyzej