Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skorpionka81

Walentynkowe Testowanie

Polecane posty

Dzisiaj mam 26 DC i zrobilam z ciekawosci test, ale nic. Wiec poczekam. Cykle mam 32-35 dni. A owu mialam tydzien temu. Jakie masz przeczucia?

to teraz się wykresy swoich cykli ogłasza w internecie?? Co to się porobiło... Starania staraniami ale bez przesady...

Gość dziewczyny nie robcie testow
w 25, 26 dniu bo wam nie wyjda ( jesli macie dlugie cykle) najlepiej poczekajcie do dnia miesiaczki, wiem, ze ciezko sie powstrzymac... zycze wam dwoch kreseczek :)

Przy dlugich cyklach-rzeczywiscie, w 25dc nic nie wyjdzie. Tym bardziej gdy owulacja byla dopiero tydzień temu. ;) ale rozumiem to doskonale ;) ;) Sama zaraz zacznę histerię z testami :P A co do wykresów w necie - otóż tak - umieszcza się je na specjalnych stronach do tego przeznaczonych, (na pewno nie na Kafeterii) :P czasem ku wspolnej analizie, czasem by uzyskać opinie i rady od bardziej doświadczonych. Wiedza nie boli. :) Ja przeczucie mam takie, że... nie wiem, chora jestem i nie wiem czy to zburzylo mi cyklu. :-0

No wlasnie, ciezko wytrzymac gdy czas testowania sie zbliza. Ale teraz poczekam do soboty. Ale nastawiam sie, ze bedzie co ma byc i nawet jak nie wyjdzie, to przeciez nie bedzie to koniec swiata. Chociaz juz chcialabym... Zycze Ci powodzenia i mam nadzieje na dobre wiadomosci za tydzien!!!

olenka81 - trzymam kciuki i będę się pojawiac, mam nadzieje, że Ty też ;) Idę spać teraz, więc....do jutra! 🌼

Gość twu twu.
skorpionka ty juz masz obsesje na punkcie ciąży. Nie myślałaś zeby zacząć to badac u psychologa????

Gość pearline
to już zakrawa na absurd......

...i jak Skorpionko? Moze już testowałaś? Trzymam kciuki :)

Pewnie, że zrobilam. :D Nie bylabym sobą, gdybym nie testowala jeszcze. Jestem testoholikiem :D Oczywiscie wynik na miarę piątku, 13go. :classic_cool:

Gość ktos juz testowall dzis

skorpionka wiec jeszcze wszystko mozliwe :D nadal trzymam kciuki :)

Ja dzisiaj testowałam i dwie sliczne krechy na tescie sie pojawiły;-)

Gość hej witam was u mnie klapa
ja jeszcze do testowania mam 4 dni ale testowalam i jedna kreska jest.. a brzuch boli jak na @.. :( teZ tak masz skorpionka? eh..

Gość jak czytam o tych
"starankach", "przytulankach" "mężusiach", stopki o izuniach itd, to się zastanawiam, czy wszystkie kobiety robią się tak infantylne kiedy są matkami, czy tylko niektóre. Mam nadzieję, ze mnie to nie sięgnie, jak widzę matkę sepleniącą do dziecka i walącą 15 zdrobnień na minutę, to szkoda mi dziecka...

Przepraszam bardzo, ale mnie sie tyczy TYLKO slowo IZUNIA. Nie wiem co jest zlego w tym, że nazywamy dziecko zdrobnialym imieniem. Bez przesady!!!!! Też nie jestem zwolenniczką \'staranek\' i \'fasolek\', ale Izunia?? Co to komu przeszkadza? :-0 Czy jakbym miala mowila Kasia na córkę Katarzynę to też bylo źle???? :-0 p.s. Takiej bladej drugiej kreski, jaką ja zobaczylam 1,5 godziny temu na teście..... nie widzial pewnie nikt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A rano nie bylo jeszcze nic!!! Ludzie, chyba zwariowalam!!

Gość czyli udalo ci sie
skorpionka? udalo sie? dziwne ze z popoludniowego moczu ale gratuluje..

Gość suepr
super :D gratuluje Skorpionka.... zrob jeszcze jutro rano dla pewnosci.. :)

ale szalejecie z codziennymi testami : ) ale powodzenia zycze