Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

Szukam wsparcia

Polecane posty

idziesz do notariusza i musisz oczywiście zapłacić za taki akt ale to na pewno wyjdzie Cię taniej niż spłacanie kolosalnych długów nierozsądnego męża ... jednak długi które zrobił do tej pory nie spłacone obciążają Was oboje o ile się orientuję ale pewności nie mam ...

Gość luca30
Dzięki serdeczne ...spróbuję coś zrobić z tym fantem, ale jak się o tym dowie to pewnie będzie kaput:(

Gość luca30
Hmmmmmmmmmmmmmm, a nie można by tego zrobić bez jego wiedzy, bo nie chcę narazie rozpadu małżeństwa tylko chcę jeszcze coś uratować?:)

mam nadzieję że to cos pomoże , jeśli będziesz miała większe problemy to może warto pomysleć o rozwodzie bo nic innego nie przychodzi mi do głowy , jesteś odpowiedzialna za dzieci nie tylko za siebie i muisz mysleć o nich a widzę że rózowo tam u Ciebie nie jest ... powodzenia i głowa do góry :)

tego nie wiem ... musisz popytać osoby które się na tym znają są fora prawne itd , szukaj w google ;)

Gość luca30
Pewnie do niego też przyjdzie pismo, albo gorzej..........będzie musiał może tam ze mną jechać, a to już nie przejdzie :((

Gość luca30
oki... spróbuję coś podziałać, bo rzeczywiście to nie tylko chodzi o moje dobro, ale i o dzieciaki moje biedne.....fakt faktem nie jest za wesoło:((

wydaje mi się jednak że musisz przygotować się na to że nie uda Ci się zrobic tego po cichu i za jego plecami ... no ale to Ty decydujesz czy podejmiesz jakieś kroki , ale pamiętaj że im dłuzej będziesz tę sytuację akceptowała tym gorzej dla Ciebie , długi będą rosły ...

Gość luca30
Dziękuję za wsparcie..może jak się prześpię z tym jutro będą lepsze pomysły...mam nadzieję...jakoś muszę dalej żyć🌼