Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdskshkjdsh

jestem wybrakowana...

Polecane posty

Gość hdskshkjdsh

otoz mam ogromnego doła. myslę, że przez to nigdy nie bede miała dluższego zwiazku. jestem jakas wybrakowana. mam wade wzroku nosze soczewki kolorowe, mam duze problemy z owlosieniem nawet jak ogole nogi to pod wplywem zimna mam gesia skorke i nie da sie ich dotknac, mam duzo dluzszego drugiego palca u nogi (smiesznie to wyglada) mimo iz jestem dosc ladna z twarzy to co z tego jak te mankamenty nie daja mi zyc

Gość opolee
To żart, nie?

Gość hdskshkjdsh
nie to nie jest zart :(

Gość no i co z tego dziewczyno
?:O Ja mam tez duża wadę wzroku, nosze okulary, jestem brzydka, mam zespół policystycznych jajników, mam owłosienie np. na brzuchu i w rowie:O, resztki trądziku, brak cycków, żylaki, do tego mam przewlekłe zapalenie zatok i dzięki temu śmierdzi mi z pyska. I nie użalam się nad sobą. Po prostu nie męczę swoim towarzystwem żadnych facetów i tyle.

Gość hdskshkjdsh
no ok ale ja chce z kims byc. tylko kto bedzie chcial miec kogos takiego :(

Gość hdskshkjdsh
:(

Racja, kto będzie chciał mieć kogoś, kto sam siebie uważa za wybrakowaną? Zastanów się nad sobą, z takim podejściem do siebie masz małe, mikroskopijne szanse, że kogoś znajdziesz.

no dobra, ale skoro jesteś wybrakowana, to po co chcesz kogoś mieć? Żeby mu marudzić, jęczeć i utrudniać życie?:O Przeciez ludzie wola byc z wesołymi, ładnymi i zadowolonymi partnerami.

Gość akto
znajdziecie takiego samego wybrakowanego jak wy , kazda potwora znajdzie swego amatora. na sile nie ma co szukac ,

Gość akto
ja tez mam owlosienie na brzuchu i w tylku i sobie gole i nie narzekam .

Gość klota
a daje wy spokoj

No tak, ale po 20 latach golenia włosów będę rosły nie tylko w rowie, ale wszędzie naokoło:D Ja sobie depiluję bikini kremem do depilacji od 11 lat i teraz tych włosów jest więcej powierzchniowo- tzn. nie jakiś busz, ale rosną już udach. Podejrzewam, że w przypadku dupy będzie tak samo.

Gość hdskshkjdsh
wiecie fajnie wam tak mowic znaczy pisac ale to dla mnie naprawde jest problem. w zasadzie jestem wesola nie daje po sobie poznac, ze cos mnie trapi ale to mnie nachodzi jak jestem sama. wtedy mnie napadaja czarne mysli...

Gość hdskshkjdsh
i jak sobie z tym radzisz?