Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goyaaaa

Czerwona bielizna

Polecane posty

Gość skończcie z tym spamem
Od kilku dni wszędzie tylko obsesif i obsesif, strach kurde lodówkę otworzyć. Ta firma naprawdę robi takie szmaty, że nie da się ich inaczej zareklamować jak tylko spamem??

Gość goyaaa
a tak ładnie wygląda :( czyli co nie kupować? jest ktoś kto wogóle kiedyś coś kupił tej marki?

Gość skończcie z tym spamem
Zaraz te co tu spamują Ci napiszą że super i ósmy cud świata :D

Gość stylonka
Ja ostatnio mam problem w znalezieniu ładnego czerwonego kompletu, który nie będzie wulgarny tylko stylowy i elegancki. :(

Gość modernish
O fajny tam jest jedne gorsecik. Ja jeszcze do tego zbioru dorzucę ten http://nipplex.pl/magda_czerw.php jest całkiem nieźle skrojony i stylowo się prezentuje.

Gość eeeeeeee????????
modernish szkoda, że tylko na małe piersi to...

Gość modernish
czy ja wiem czy na takie małe, jak sobie teraz zobaczyłam na ten komplet nipplex to mają dość spoko rozmiarówkę. według mnie miseczka E to nie są małe piersi. Ostatnio gdzieś czytałam, że w ogóle ta marka przymierza się do produkcji staników dla kobiet, które mają naprawdę duże piersi.

Gość nie spamuj tym nipplexem!!!!!!
Hahahahaha chyba sobie żartujesz, że to duża rozmiarówka :D Jak w takim razie nazwiesz rozmiarówkę np Ewy Michalak, jeżeli ma obwody od 60 do 100 i miski od AA do LL? :D A nipplex ma ledwo miski od A do E i to nie w każdym obwodzie, a i w obwodach ma sporo braków. 5 obwodów i 3-5 miseczek. Dla porównania Ewa Michalak ma 9 obwodów i 19 miseczek. A np 60E czy 65E to wcale nie jest duży biust - najwyżej średni.

Gość nie spamuj tym nipplexem
Hahahahaha chyba sobie żartujesz, że to duża rozmiarówka :D Jak w takim razie nazwiesz rozmiarówkę np Ewy Michalak, jeżeli ma obwody od 60 do 100 i miski od AA do LL? :D A nipplex ma ledwo miski od A do E i to nie w każdym obwodzie, a i w obwodach ma sporo braków. 5 obwodów i 3-5 miseczek. Dla porównania Ewa Michalak ma 9 obwodów i 19 miseczek. A np 60E czy 65E to wcale nie jest duży biust - najwyżej średni.