Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOoO989

Ale lipa...

Polecane posty

Gość OOoO989

Zostawilem dzis kumpla samego przy kompie i taka dziewczyna znajoma ktorej nie mam na liscie gg a kiedys mialem napisala, a ten debil myslal ze to jakas nieznajoma z netu i zaczal sie wyglupiac... najpierw spytal czy nie ma ochoty na sex a ona odpowiedziala "co??" a potem napisal "no chodz zrobie ci minete" i nie odpisala juz nic..... to kolezanka mojej dobrej kumpeli... jakies pomysly co mam teraz zrobic? poza zbutowaniem frajera...

Gość OOoO989
jakims frajerskim prawiczkom to kazdy odpisuje ale jak ktos ma powazny problem to nikt nie pomoze...

Gość nienawidzę__
oż kurde :o ale lipa..... jako dziewczyna powiem Ci, że chyba najlepiej jak do niej napiszesz całą prawdę, jak to tutaj napisałeś....

Gość fresa
wszyscy poszli spać :) może się domyśliła ze nie z tobą pisze, kobiety mają intuicje

Gość frufru
albo powiedz prawde - ale jak najszybciej, bodaj i przez telefon, a najlepiej to razem z tym kolegą powiedzcie jej prawdę - albo udawaj że byłeś pijany i się chciałeś powygłupiać. tak czy owak przeproś dziewczynę i przez jakiś czas zachowuj się względem laski nienagannie. zapomni.

Gość OOoO989
powiedzialem ze zapomnialem skasowac profilu na kompie w szkole iktos sobie zazartowal :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Powiedz tak jak było i po problemie. Przecież nie masz nic na sumieniu to łatwo Ci będzie to odkręcić.