Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina malinaa

Chciałabym mieć dziecko ale nie mam męża

Polecane posty

Gość kalina malinaa

i tracę sens życia

Gość kalina malinaa
32

Gość kalina malinaa
a jakie inne wyjście? dziecko bez męża?

Gość bedfggg
a malo to matek polek pozostawiało dzieci w rodzinach zastępczych, w domach dziecka. Mamy niemało takich porzuconych dzieci. Puszczają się a potem mają gdzieś.

Gość hhhhhhh
niektore kobiety wlasnie tak chca... miec dziecko ale nie uzerac sie z facetem :P

A co to-chwilowa zachcianka spowodowana refleksjami nad przemijającą młodością? Jeśli masz kasę i nie boisz się wychowywać sama-spraw sobie dziecko-na pewno znalazłby się chętny facet :) A tak poważnie, może poczekaj, aż znajdziesz kogoś odpowiedniego do roli ojca i męża-masz jeszcze czas-kobiety z różnych przyczyn rodzą po 40-stkach nawet...

Gość gefgggg
Wiecie co, przeraża mnie podejście kobiet do życia. A skad wiecie, ze dziecko będzie szczęśliwe nie mieszkając z ojcem, nie mając ojca na co dzień. Myślicie tylko o sobie.To jest tak samo równoznaczne jak usunięcie ciąży, myślenie tylko o sobie.

zaraz zostane pewnie zakrzyczana ale takie podejscie "zastanów sie czy cie stac i czy masz warunki na dziecko a jelsi tak to spraw sobie dziecko"... to mi sie kojarzy z forum "dogomania" i "kupujemy psa".

Gość tezpragneeeee
a ja chcę mieć pałac i co, mam okraść bank

Gość nagonka leśna
MaMani ty lepiej zajmij sie swoimi dzieciaczkami zamiast nabijac posty na kafeterii. a w ogole jak smiesz kobieto upubliczniac wizerunki swoich dzieci? jak śmiesz? bo są mali i nie mogą zaprotestować? więcej szacunku do odrębnych bytów!

Gość defggg
do tego nic specjalnego, typowe dzieci jak w większości

no bo to normlane dzieci dlatego tez tak wygladaja jak normlane :P a to ile bede pisac i gdzie to moja osobista sprawa. niepodoba sie to polecam nieczytac np zmienic forum albo wyciagnac wtyczke z kontaktu :D:D:D:D

Gość mamamamamamam
do tego rok po roku, no to szykuj się na drużynę piłkarską, no bo w takim tempie napewno ci wyjdzie.

Gość pustelnica leśna
ale dlaczego upubliczniasz wizerunki dzieci? ty naiwna kobieto.

bo lubie a z tego co mi wiadomo jesli fotki nie zawieraja tresci poronograficznych, przemocy itd i opiekun prawny dzieci wyrazi zgodne mozna upubliczniac. ja jestem opiekunem i zgode wyrazilam :P

Gość pustelnica leśna
bardzo śmieszne. że swoje umieszczasz to ok, męża ok, innych ludzi z okolicy ok, ale małych dzieci? wstyd mi za takie matki. odejdz juz od tego kompa i do dzieci. pewnie płaczą głodne . :O

Gość pustelnica leśna
czasem mam wrażenie że ty rodzisz tylko po to żeby móc o tym pisać w internecie, na forum. :O

widzisz gdzies moje meza ludzi z ulicy? ty juz masz zwidy kobietko :P wyciagnij ta wtyczke :D:D:D

Gość bedhhhhh
zobaczymy jak dzieci dorosną, co powiedzą, że jesteś opiekunem prawnym to nie znaczy, że masz robc z dziećmi co chcesz. Masz brac pod uwagę ich dobro, a jak będą miec po ileś lat i chlupcy będą się z nich wyśmiewac, że jak były małe to np. miały krzywe nogi itp, to napewno będą nieszczęśliwe.

Gość pustelnica leśna
dziecko drogie, to ty masz skleroze, w starszych postach masz link do garnka :O

ostatniej wypowiedzi niezrozumialam mimo ze bardzo sie staram... co maja krzywe nogi do dobra dzieci i fotek w internecie?

Gość pustelnica leśna
bo ktoś ci pewnie uwagę zwrócił, ale jak się w stare wątki wejdzie do garnek jak wół, wstydziłabyś się. taka duża dziewczyna a taka naiwna. :O więcej roztropności w internecie zalecam no i mniej czasu na kafe. :O

Mamani, nie reaguj na te zaczepki pustelnicy-widać nie ma nic lepszego do roboty dlatego niepotrzebnie prowokuje... Tłumaczenia nic nie dadzą, tylko motywują ją do kolejnych komentarzy..

Gość pustelnica leśna
młoda mamusiu ty też idź zajmij sie dzieckiem zamiast pisać na bzdurnych topikach. boże, co za kobiety. :O