Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaa25

Zgubiłam dokumenty...

Polecane posty

Gość smutnaaaaa25

Dzis zorientowałam sie ze w torebce niemam dokumentow legitymacji studenckej kart do bankomatu i dowodu.Jestem załamana karty juz zastrzeglam...reszte chyba bede musiała wyrabiac od poniedzialku...jestem tak zmartwiona choc mam jescze nadzieje ze ktros moze znajdzie...nigdy nic nie zgubiłam nawet niewiem kiedy to sie moglo stac...moze to kradziez...:( ale telefon i portfel zostal...sama niewiem...

Gość / / /
a co kogo to obchodzi ;/

Gość smutnaaaaa25
poprostu chcialam porozmawiac o tym moze komus sie to przytrafilo tez jesli nie chcesz nie musisz wtracac wrednych komentarzy...

zastrzeż dowód w banku - nie wystarczy zgłosić na policji - i zaznacz ,że to była kradzież a nie zagubienie

Gość smutnaaaaa25
mam konto w mbanku jak sie zastrzega dowod?czy koniecznie trzeba isc na policje? pomyslalam ze poczekam jeszcze tydzien moze ktos znajdzie a jesli nie to zaczne wyrabiac nowe...to duze koszty:nowe zdjecia wyrabianie,stracilam tez bilet semestralny na mpk ;(

koniecznie zalatw tez sprawe z dowodem, zebys nagle nie stala sie szczesliwa posiadaczka kredytu :O i nie mow ze zgubilas, bo na policji uslyszysz, ze ich zgubione dokumenty nie obchodza, itp itd. dlatego mow, ze np. w tramwaju Ci ukradli... i popros o jakies zaswiadczenie, ze zglosilas to u nich, tak w razie co..

na nic nie czekaj , jak się znajdzie (ktoś odnajdzie i odda ) to ok i wtedy pójdziesz na policję i odkręcisz sprawę - wiesz ile przekrętów na dowód można zrobić?? Idż do banku i powiedz , że ukradziono twój dowód i chcesz go zastrzec-dadzą ci papierek do podpisania i wprowadzą info do systemu - to b. ważne , zastrzeż i na policji i w banku - policja nie ma możliwości wprowadzenia danych do sys bankowego

Gość rale nadzieje miejjjjjjjjj
moze ktos znajdzie i Ci odesle, zdarzaja sie jeszcze dobrzy ludzie na swiecie

Gość smutnaaaaa25
czy ktos wie jak to jest z mbankiem ?bo tam wszytsko zalatwia sie w internecie lub infolinia nic na dowod nie przejdzie trzeba miec specjalne kody...

Gość smutnaaaaa25
niuniaa to moge isc do jakiegolowiek banku? i to zastrzec?

możesz - a mbank z tego co wiem też ma konsultantów - jak chcesz być na 100% pewna to się dopytaj