Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecie coooo

facet baluje beze mnie

Polecane posty

Gość Wiecie coooo

dziś i jutro dwa dni z rzędu ze swoimi przyjaciółmi, nie tylko facetami, a mnie nie zaprosił, wasi często tak robią?

Gość kruszynkowymiś
nie,nigdy żaden mój facet tak nie robił-albo szliśmy razem na balety,albo wcale

Gość Wiecie coooo
w sumie jesteśmy razem od niedawna i nie znam jego przyjaciół.

Gość jeśli tak to nie jest
zaden twój facet tylko raczej kolega

Gość Bisc
aha od niedawna moze uwaza ze to pozatek to moze sobie pozwolic na wyskoki bo to jeszce nie jest tak zaangazowany!

Gość Wiecie coooo
możliwe. pewnie tak ale takie ukłucie poczułam. a na początku też tak mieliście? jak długo facet nie chciał was poznać ze swoimi przyjaciólmi?

Gość lorii
Oj nie przesadzaj..kazdemu w zwiazku wolno gdzies osobno wyjsc..to kwestia zaufania:-)

Gość Wiecie coooo
aha jestem w nowym mieście i nie mam tu jeszcze przyjaciół.

Gość dwa dni
i ciebie nie zaprosil ??? to znaczy że nie zależy mu na tobie gdyby mnie facet na początku znajomości coś takiego zrobil raczej przestalabym mieć do niego cieplejsze uczucia, ochlodzenie byloby znaczące i dla niego odczuwalne

a moze on chce pobyc troche sam bez ciebie? to,że sie z kims jest nie oznacza,że ma sie spedzac ze soba kzada chwile... nie wiem dlaczego takie wielkie halo z tego robisz... rozwnie dobrze mozesz sie wybrac gdzies ze swoimi znajomymi jesli nie usiedzisz w domu:P

Gość Bisc
ak=lbo Cie sprawdza albo ma Cie w dupie mowiac krotko znudzilas mu sie moze

Gość Wiecie coooo
może ma mnie w dupie ale w jakim sensie sprawdza? nie no on wie że nie mam za bardzo z kim dzisiaj wyjść.

Gość co wy tutaj piszecie
jakieś bzdury chlopak spotyka sie z dziewczyną , dodatkowo ona jest w nowym mieście i nie ma tu znajomych on w weekend baluje ze znajomymi a ona ma siedzieć sama ??? to znaczy , ze jak nie ma co robić w tygodniu to wtedy jest dobrym towarzystwem do spedzania czasu a jak przychodzi weekend to już nie ??? wtedy ma siedzieć sama ??? wiesz co , do dupy z takim facetem , ja bym go olala !!

Gość a do ciebie przyjdzie
odpocząć w niedziele po baletach odpuść sobie dupka

Gość Wiecie coooo
wiesz co, nie zwróciłam na to uwagi, ale rzeczywiście tak jest. Spędzamy czas w tygodniu, bo on wtedy nie spotyka sie ze znajomymi. Zawsze jednak spędzał z nimi weekendy i to się nie zmieniło. Ja nie chcę mu ograniczyć kontaktów albo co, ale tak mi smutno troche jak nie zaproponował mi tego spotkania już drugi raz z rzędu... :(

Gość Ameliaaaaaaaaaaa
no kurde gość sie dobrze urządzil nie ma co w tygodniu nie ma co robić to spotyka sie z tobą a w weekend imprezuje ze swoim towarzystwem i pewnie uchodzi za wolnego bo przecież ciebie nikt nie zna i nikt o tobie nie wie absolutnie nie pozwól sie tak traktować zacznij nie mieć czasu w tygodniu bądz zajeta bardzo jesli chce sie z toba widzieć to powiedz, ze masz wolny weekend jesli wybierze znajomych to masz prostą odpowiedz na pytanie kim dla niego jesteś wtedy odpuść sobie dupka bo nie jest wart zainteresowania i nie ma czego żalować, niech spada

Gość Wiecie coooo
no właśnie wiedzą, że ktos jest, bo widzieli wielkie malinki ostatnio na nim i się smiali z niego. może on obawia się na razie mnie "dać pod obserwację" tylko troche czasu poczekać? a sprawy na ostrzu noża nie chcialabym stawiać, bo nie jesteśmy jeszcze na tyle zaangażowaną parą, żeby mial porzucać dla mnie przyjaciół... to początek naszego związku :?

Gość kuliko
każdy jest inny-mój poprzedni nie poznał mnie ze swoimi kumplami ani ze swoją rozdziną przez cały czas trwania związku,a mój obecny-na trzeciej randce poznał mnie z siostrą i mamą,z kumplami też mnie poznał,ale tak powsciągliwie

zlinczujcie go teraz ... bo sie osmielil wyjsc z kolegami... bez swojej dziewczyny... na stos z draniem:P ale przed spaleniem trzeba dac mu kare chlosty- najlepiej publicznie:P:P

Gość oj dziewczyno jakaś ty
naiwna jest jak ty sie na początku pozwalasz traktować jak rezerwa to strach pomysleć co bedzie pózniej a bajki typu nie chce cie pokazywać zeby cie nie narażać na obserwacje ...... to wybacz ale są dla 15 letnich dziewczynek i nikt nie mówi o tym , ze ma zerwac z przyjaciólmi, ale nie wiem dlaczego mialby dla nich i wspólnych z nimi imprez zostawiać ciebie samą w kolejny weekend, czy ty nie widzisz sama , ze coś tu jest nie halo zreszta malo jest facetów , którzy nie chcą bawić sie ze swoją dziewczyną zwlaszcza na początku znajomości kiedy jest najfajniej a ci, którzy nie chcą mają ku temu powody i uwierz mi nie jest to obawa o to, że bedą cie obserwować a zupelnie coś innego .....

Gość Wiecie coooo
no trudno pewnie jakbym dzisiaj miała plany to bym się tak nie przejmowała... tylko w domu siedze :) kto sie ze mną napije przez forum? :P

Gość predatorka ..........
nie bulwersuj sie tak bo on nie wyszedl z kolegami...... tylko bawi sie w mieszanym towarzystwie przez dwa dni i zdarza sie to po raz kolejny

Gość Wiecie coooo
no to chyba pójdę spać :/ miły piątek :P