Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmutas

Tyle tu smutnych kobiet. Dlaczego tak jest?! Chcialbym.....

Polecane posty

Gość jasmutas

jakąś kobiete uszczęsliwic. I co mam z tego? Smutek po rozstaniu. Dlaczego tak jest???? Dziwny jest ten świat :(

Gość jasmutas
ehh... nie rozumiem zupełnie tych facetów którzy olewają swoje kobiety. Ja chciałbym miec kobiete o którą mógłbym zadbac, którą mógłbym się zatroszczyc ale niestety nie ma takiej :( kuurde do dupy

Gość jasmutas
widzisz własnie do uszczęsliwienia mnie samego potrzebna mi jest ta druga osoba....

niestety wiekszosc kobiet woli twardzieli, bo ponoc to co najbardziej w mezczyznach kochamy to to co mozemy zmienic. wiekszosc z nas nie potrafi docenic uczuciowych i milych chlopcow, wiec moze nie okazuj ze jestes stworzony do uszczesliwiania innych. cenimy tych ktorzy cenia siebie.

Gość jasmutas
yhyy.... rozumiem że jestem do dupy i że już niestety ze względu na swój charakter skazany jestem na samotonośc. No nic. Dzięki za uświadomienie.

jesooo ty jestes facet z jajami czy eunuch? ( bez urazy dla eunuchow):O zycie .. ot co... tak to juz jest.. swiat nie jest dziwny... ludzie sami sobie komplikuja zycie ....

nie chcialam cie dolowac, moze jedynie zasugerowac zeby twardo wziac sie w garsc. ale w sumie, kazdy ma inny charakter i kazdy kiedys trafi na odpowiednia "polowke" wiec wszystko przed Toba. a pancerzyka z czasem nabierzesz. rosnie proporcjonalnie wraz z wiekiem. inaczej sie nie da chocby czlowiek chcial.