Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinowa panienka

czy można umrzeć od masturbancji?

Polecane posty

no nie :) od uduszenia :classic_cool: jakby sie nie "klamkował", toby się spuscił i by żył :D ergo, nie masturbacja temu winna, tylko ta klamka ;)

nie prawda, mozna się masturbować bez klamkowania sprawdziłem :classic_cool: ale jakie Ty masz techniki to nie wiem... uwazaj w każdym razie. :P

nie, ale mam niezłą pamięć do wpisów ;) 👄 spokojnie :)

moze nie az tak niedaleko, ale w miarę chyba ;) boshi, nie jestem drogi... :P a nawet dośc ekonomiczny w utrzymaniu :D

kalinowa, wychodzi że chyba nie, ja bym tego nie podciągał pod samo(-zaspokojenie/-gwałt) :) w końcu ktoś pomaga (dusząc) - to się nie liczy :D

Kant, nie ma sprawy ;) moje ego już dawno w częsciach leży :classic_cool:

Znalazłam wypowiedź znawczyni:) : Ania4~ wpis 6.03.2008, 15:39 \"To, ze nie ma seksoholikow po 50 wynika z faktu, ze od ciaglego trzepania mozgu umiera sie mlodo. W nasieniu jest miedz bez ktorej mozg, watroba ani nerki nie moga pracowac, dlatego nalogowa masturbacja/seks to powolne samobojstwo. Starowicz powinien troche sie poduczyc z biochemii albo poczytac troche Hipokratesa - on co prawda pisal o wysychaniu mozgu, bo nie znal chromatografii i tomografii ale mial 100% racji piszac, ze masturbacja zabija. Biblijny Onan tez umarl nie bez powodu. A w dobie komercyjnej medycyny lekarze promuja masturbacje jako calkowicie zdrowe zachowanie seksualne, bo im wiecej ludzi chorych na depresje, schizofrenie tym wiecej kasy w kieszeniach.\" hehe a jednak prawda:) Onan był pierwszy:)

Gość szparek
Pierdolenie o szopenie. To z tego wynika, że orgazmu z wytryskiem też nie mogę mieć, bo umieram.