Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basabja

moj mąż to sinia

Polecane posty

Gość basabja
uciekać nie musze mieszkam u moich rodziców to raczej on tylko źe ja sobie bez jego kasy z dzieckiem nie poradze moja wypłata to 1000zł (jestem nauczycielem w szkole ale na zastępstwo więc i tak mnie zwolnią)

Gość basabja
up up

Gość yyyyyyyyy
"tudia skonczyłammam prace i ambicje" "pchnoł mnie" "bez jego kasy z dzieckiem nie poradze moja wypłata to 1000zł (jestem nauczycielem w szkole ale na zastępstwo więc i tak mnie zwolnią)" ściema :o

Gość basabja
nie nie ściema pisałam to w nocy przy jego krzykacj a ambicje mam i chodziło mi o to ze studia skończyłam i będe pracować normalnie nie uzależniam się od niego tak zarabiam tyle bo ucze na 0,5 etatu i mam najniższą średnią krajową a że na zastępstwo taką umowe dostałam na rok na zastępstwo

Gość yyyyyyyyy
Osobie wykształconej (tym bardziej nauczycielowi) do głowy nie przyjdzie, nawet w nerwach, napisac pchnOł :o W ogóle to Twoje "gadanie" jest nieskładne i nie wiem po co tu piszesz. Nie przyniósł Ci herbaty, trudno. To Twój mąż, Ty za niego wyszłaś, a nie połowa kafeterii, więc bądź tak miła i o sprawie pogadaj z mężem (a nie z kafeterią :o). Jakaś nienormalna jesteś :o

Gość komandos76
Facet siedzi przed TV a ty mu dupe zawracasz?

Gość basabja
ja cię nie wyzywam i nie mówie żebys tu nie pisała więc ty tez się zamknij nie podoba się nie pisz proste aty co litery nigdy nie zjadłaś

Gość basabja
a ja w nerwach nie pisałam tylko jak szarpa mi laptopa

Gość yyyyyyyyy
taaa... on Ci szarpał laptopem a Ty nie mogłaś oderwać palców od kafeterii :o

Gość guberska
To smutne co piszesz, jeśli to prawda, ale w jaki sposób możesz być nauczycielką, skoro piszesz "pchnoł" zamiast poprawnie "pchnął" i "cherbata" zamiast "herbata"??? Gdzie takich nauczycieli edukują? Przecież to byki na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej! Mam córkę w 5 klasie i takich baboli nie strzela;) Ponadto nie używasz w ogóle znaków przestankowych i nie da się czytać tego, co piszesz, bo wszystko zlane w jedno. Jest dużo dziewczyn na kafe, które robią błędy, ale niektóre mają dysortografię i żadna nie pisze, że jest nauczycielką.

Gość basabja
może ale ja mało co widziałam jak pisałam plakałam przecinków nie stawiam i juz a nauczycialem jestem od matmy

Gość guberska
Ale to nie zwalnia od myślenia lub zainstalowania Mozilli z opcją podkreślania błędów. Cokolwiek napiszesz z błędami, to Mozilla podkreśli na czerwono, będziesz mogła błąd poprawić i nie będziesz musiała się kompromitować.