Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia55

Cud ?

Polecane posty

Gość kasia55

Czy jest mozliwy spadek wagi z 52,8 do 48 od wtorku 27.01 do dzisiaj ? Weszlam dzisiaj na wage i pokazuje 48 kg... Dodam ze od dluzszego zcasu nie jadlam normlanie.. Albo jadlam po 500 albo 300 kcal przez kilka dni.. A potem sie obzeralam i ajdlam chyba nawet 4 tys.. I tak przez jakis miesiac wkolko.. Dwa tygodnie temu skonczylam takie jedzenie.. Najpierw jadlam jakos po 3 tys bo to po tych glodowkach bylo a potem nie wiem z 2 tys.. ale sie nie odchudzalam.. Czy to mozliwe zebym teraz tyle wazyla, czy waga sie zepsula..? jakw ejde z woda 1,5 l to pokazuje 49,5 wiec wyglada na to ze w normpie wszystko... Jezeli chodzi o cm.. To wsumie sie nie zmienily :/ dziwne to troche.. Talia :65 a jest 64 Brzuch 80 jest 73 udo 54 jest 53 lytka 33 a jest 32 co o tym sadzicie ?

Gość smutaska123
wądpie ale skoro tak mówisz

Gość diabloooooooooooooooo
Wchodzisz z woda 1,5 litra i masz 1,5kg więcej?Hmmm..jakby ci to powiedzieć:1 litr wody nie waży 1 kg...Zatem dziwne że z 1,5l na wadze przybywa Ci akurat 1,5kg..Więc możliwe z wagą masz coś nie tak.

Gość kasia55
No tez dla mnie to troche dziwne jest.. ;/ i zastanawiam sie czy cos takeigo jest wogole mozliwe.. Moze po tych glodowkach i bozeraniu sie wszystko jakos sie ustabilizowalo.. Dlatego pytam czy to jest mozliwe

Gość ze co prosze
owszem LITR to to samo co KILOGRAM, wiec nie zamydlaj diabolo ;]

Gość właśnie litr wody to jest
jeden kilogram!!! Matko :O

Gość diabloooooooooooooooo
Proponuję zważyć butelkę wody.Co też ja zrobiłam.

Gość kasia55
Jak sie ubiore i stane na wage to jest 48,5 no a z woda 50.. wiec wszytsko by sie zgadzalo.. Ale to chyba nie mozliwe tyle schudnac w ciagu kilku dni.. w dodatku bez diety itd.. Chyba ze ta zmiana odzywiania to spowodowala.. Co o tym sadzicie ?

Gość zupełnie normalna
może się tylko odwodniłaś ? w sumie to żal mi Ciebie bo masz niezłe jazdy skoro odżywiasz się tak nieracjonalnie i nieregularnie, lepiej zrób coś z Twoimi nawykami żywieniowymi bo w przyszłości będziesz miała problemy z kośćem, stawami i będziesz miała bardzo niejędrną skórę na twarzy i całym ciele a na to żadna cud tabletka ani cud krem nie pomogą... ciągłe diety i tycie powodują niszczenie kolagenu w skórze a to powoduje zmarszczki, rozstępy i zwisy

Gość paulinka22222222222
no i kazdy wie chyba a szczegolnie ja chemik ze woda w temp 25 stopni celcjusza ma gestoscw przyblizeniiu 1g/cm3 wiec przemnazajac objetosc na mase mamy m= d x V= 1000 cm3 X 1 g/cm3= 1000g=1kg nie wiem co za debil moze sadzic inaczej .........

Gość kasia55
Wiem... od 2 tygodni jem normalnie... Nie glodze sie ani nie obzeram... Co do odwodnienia to to odpada bo duzo pije... Wiem, ze zle zrobilam z tymi dietami itd...