Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piękna

Ile warte jest takie wyznanie?

Polecane posty

Gość lisiczka piękna

Mój chłopak powiedział mi po pijanemu, że jest we mnie zakochany. Jesteśmy razem 5 miesięcy. Czy takie wyznaie po pijanemu możan traktować poważnie?

Gość franka f
myśle ze tak , ale zapytaj go się czy pamienta co ci wczoraj powiedział .

Gość sssssssssssssssssssss
raczej tak. po pijaku człowiekowi język sie rozwiązuje, staje sie odważny i nie boi się mówić.

Gość lisiczka piękna
do tej pory nie było poważnych rozmów o uczuciach... Zapytałam go więc, czy mnie lubi a on na to, że się we mnie zakochał. Wszystko pieknie ale to było po pijanemu!:O Czy moge mu wierzyć?

faceci juz tacy sa ze nie potrafia rozmawiac o uczuciach, dla nich to takie niemeskie. wypil to powiedzial Ci co czuje. na trzezwo raczej tego nie zrobi. faceci wolą okazywać miłość czynami a nie słowami.

Gość lisiczka piękna
mówił też, ze chce ze mną mieć dziecko... Ja chciałabym takiej rozmowy na trzeżwo ale on nie wraca do tematu ja też...

Gość tluste mleko
napewno zrobi glupia mine i bedzie udawal ze ne pamieta co powiedzial. ja tez mialam takiego 'chlopaka' kory po 4 miesiacach znajomosci, upil sie przy mnie winem i 'wyznal' mi ze 'chyba sie zakochal' :D :D hehhehehehehhehe, oczywiscie nic nie pamietal na drugi dzien. no..moze i pamietal ale glupio mu sie bylo przyznac.

no to wróć co za problem :-/ jak nie umiecie rozmawiać to nie macie sie po co wiazac bo taki 'związek' szybko sie rozleci :-]

Gość lisiczka piękna
sssssssssssssssssssss----> ok:) mam tylko nadzieję, że sobie ze mnie nie zażartował-z facetami nigdy nic nie wiadomo

Gość ja_sem_netoperek
mój ex po pijaku powiedział mi, że żałuje że odszedł. Ale w żadnym momencie nie przełozyły sie te żale na DZIALANIE, ODBUDOWANIE ZAUFANIA i ZAANGAŻOWANIE. Tak więc możesz te wyznania w kibelku spuscić, bo miłość TO NIE SŁOWA. A już zwłaszcza nie blubry pijaka :P

Gość rypkowe miasto
mój mi też powiedział po pijanemu,a potem okazało się że to prawda.POtem powiedział że mnie kocha.Jesteśmy ze sobą już półtora roku i niedługo nasze zaręczyny

Gość lisiczka piękna
imperia---;)

Gość nic nie jest warte
po pijaku ludzie wygaduja rózne rzeczy a potem nic z tego nie ma ileż to interesów robiono po pijaku, obiecywano zalatwianie różnych spraw, przechodzono na ty, mówiono pieknych rzeczy ......... na drugi dzień udawano , ze sie nic nie pamięta i finito jeżeli nie powtórzyl ci tego na trzezwo to tym jego wyznaniem mozesz kibel wytapetować i tyle