Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaaaaaaaaana

co myslec

Polecane posty

mam sie z kims spotkac jutro, facet 3 lata starszy, z neta, rozmawiamy 2 tyg, daje mu ksiazke ktora niby potzrebuje, on mi sie podoba wolny jest chyba, ja tez, boje sie :(

moze jemu tylko o ksiazke chodzi, w sumie ja sie odezwalam w zwiazku z tm, moze hcce mnie miec dosc :(

Gość wez kobieto
napisz konkretnie jak ta Wasza znajomosc wyglada przez net. Jaki on przejawia stosunek do Ciebie i jak zaproponowal to spotkanie? bo po tych Twoich wpisach ,zakumac trudno o co Ci biega

kiedys zagadalam na generacji gg do niego. pisalismy ze soba jakis czas, mielismy sie spotkac ale nie wyszlo, bo wyjechal. wrocil miesiac temu, czasem gadamy, ja sie raczej 1 odzywam, wspomnialam o ksiazce ktora kiedys chcial to powiedzial, ze mozemy sie sptkac

o ile uda sie spotkac haha, boe sie :O

Gość wez kobieto
idz na to spotkanie , ylko sobie za duo po nim nie obiecuj. Sama sprawdzisz jak jest. A teraz gdybanie Ci nic nie da. Zrob sie na bostwo, usmiech na twarz i do przodu :)

Gość ja_sem_netoperek
nie myśleć, jeśli ta czynność ci nie wychodzi :D

tylko wlasnie jak na bostwo :( kurcze, najgorsze, ze sie nakrecam pozytywnie i zawsze d...wychodzi. w sumie dobrze mi w pojedynke, ale mam 27,t5lat

Gość wez kobieto
nie rozumiem. boisz sie bo jestes w swoich oczach brzydka? nie wiesz jak sie zrobic na bostwo?

dokladnie, zanizanie wlasnej wartosci, nic dobrego nie moze mnie spotkac, on ma duzo "kolezanke" wiec nie che byc kolejna :( nie wiem co ubrac, spodnica odpada

up

Gość wez kobieto
ale marudzisz :/ do odwaznych swiat nalezy. wdziej na siebie ciuszki , w ktorych najlepiej sie czujesz i dobrze wygladasz. nikt nie wymaga od Ciebie kiecki. Zrob delikatny makijaz, ktory podkresli Twoje walory ( nie wierze, ze ich nie masz).

bede niewyspana wiec podkrazone oczy :D ale dobra jakos tak sie ubiore, dekolt odpada, bo zimno :P

Gość wez kobieto
dobry korektor w penie zatuszuje podkrazone oczy. No kurde , jestes kobieta. Przeciez wiesz co i jak...co ja Ci tu bede tlumaczyc jak krowie na rowie. Idz na to spotkanie i baw sie dobrze, a jak bedzie nieciekawie to zmylke rob i wracaj do domu. Nie nastawiaj sie na wielka milosc , badz na luzie , a bedzie wsio dobrze . powodzenia :)

Gość polianaaaaaaaaaaaa
nie dziekuje