Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciezarowka

Przyszle mamy ! - zapraszam na pogaduszki

Polecane posty

Gość nie wiem jaki nick
to i ja sie do was dołączę;-) u mnie 26tc i bedzie synek. ciaze znosze bardzo dobrze chociaz przez 3 miesiace mialam mdlosci i ciagle wymioty. dzisiaj bylam na wizycie is ie dowiedzialaqm ze znow za malo zelaza wiec trzeba bedzie lykac te cholerne gwoździe - u was tez zelazo powoduje zapracia?

hej hej. A ja jestem w 17tc, no już w sumie w 18 i czuję się fatalnie. Po etapie wymiotów czułam się świetnie, a teraz ledwo na nogach się trzymam i do tego mam straszne krwotoki z nosa. Poza tym jest ok. Brzuszek się ładny już robi, za to piersi...ogromne!! Ja przed ciążą miałam spore, a teraz to szkoda gadać :) Najprawdopodobniej będę mieć dziewczynkę, a w związku z tym że moja szwagierka ma dwoje małych dzieci to mam już pół szafy ubranek :)

Gość nie wiem jaki nick
ta krew z nosa to jest miedzy innymi objaw braku zelaza we krwi, skonsultuj to z lekarzem.

a ja czytałam, że w drugim trymestrze to normalne. Ostatnio przeszłam też ostre przeziębienie i też dowiedziałam się od lekarza, że dodatkowe osłabienie organizmu może byc tego przyczyną.

Gość nie wiem jaki nick
moim zdaniem krwotoki z nosa nie sa normalne i cos jest ich przyczyna. wejdzcie na strone lidla www.lidl.pl od przyszlego czwartku beda super rzeczy dla dzieci w szczegolnosci warty uwagi jest dwustronny kocyk za niska cene.

Gdzie jesteście mamuśki?! Wszystkie odjechałyście na porodówki czy co? Wchodzę tu prawie codziennie a tu echo! U mnie jakaś masakra 36tc i mam po prostu dosyć. Marzę tylko o tym żeby urodzić choćby zaraz!!! Czuję się jak balon, który zaraz wybuchnie! Oby to się stało jak najszybciej!!!