Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brygidda

Mam ludziowstręt

Polecane posty

Gość Brygidda

Nie mogę znieść ludzkiej obojętności na drugiego człowieka, zawiści i obłudy. A wszędzie się z tym spotykam. Wyciągam rękę, dostaję w zamian kopa. Nie jestem małolatą, ale cały czas mi to przeszkadza. Nie cierpię ludzi. Jedyne czego się nauczyłam od nich to to, że powinnam być egositką i myśleć tylko o sobie. I mieć resztę gdzieś wbrew swoikm zasadom. Ktoś też tak ma?

Gość Brygidda
Bo interesuje jeśli chodzi o real i bezpośrednie kontakty z ludźmi.

Gość kazał szczekać
ja mam podobnie, tylko że człowiekowstręt.

Gość Brygidda
Tzn? W stosunku do jednej osoby?

Gość jak zwykle cośkurka
ja też tak mam. Jak mówię do Mamy że nienawidzę ludzi, to ona na mnie krzyczy... też nie jestem małolatą :-O

Gość zgadzam sie..
w zyciu trzeba bycc chujem, choc to trudne, kiedy nie ma sie tego we krwi:(

Gość joannnnaaaa+++++
no i ja ma tak samo. nierozumiem ludzi,niektórzy poprostu nie mają sumienia. mnie najbardziej wk....brak wdzięczności. szału dostaje jak ludzie dostaną co chce i odwracają sie dupą....

Gość Brygidda
Coraz częściej zawodzą ludzie dlatego takie podejście. Ja z całkiem otwartej osóbki zrobiłam się zamkniętą i nieufną osobą

Gość ferie
jeszcze trwaja ? :o

Gość Brygidda
Mam taki charakter że jestem pomocna, ale teraz na przekór sobie robię i mówię: nie pomagaj i tak w podzięce dostaniesz w dupę

Gość joannnnaaaa+++++
Ch...trzeba sie urodzic. bo jak ja próbowałam byc wredną egoistką to wszystko zeszło sie przeciwko mnie.

Gość Brygidda
"ferie" - żebym miałą 12 lat to bym się łudziła, że życie jest piękne, miłość i przyjaźń istnieją ale ludzie są dobrzy

Gość megaegoistka
jak mnie ostatnio wkurwiają ludzie, już sam ich widok doprowadza mnie do szału, tak ich nie cierpię !!~!

bo przejmujemy z Zachodu nieswoje wzorce zachowań, to kłóci się ze słowiańskością naszej duszy.

Gość
Bardzo dobrze cię rozumiem:), też tego doświadczyłam

Gość Brygidda
Nikt się nikim nie przejmuje. Kiedyś to wszystko było na zasadzie - my jesteśmy rodziną, obcymi się nie przejmować (chociaż tego też nie pochwalałam) a teraz już wszyscy, nawet najbliżsi myślą tylko o sobie

Ja też tak mam. Irytuje mnie głupota ludzka, zawiść, brak tolerancji, brak uczuć w stosunku do zwierząt, wieczne narzekanie a nic nie zrobią żeby zmienić w swoim życiu. I w ogóle irytuje mnie w ludziach brak mózgu, pustka, brak refleksji nad życiem. Nie mówię, że wszyscy bo staram się dobierać sobie znajomych, którzy są ciekawymi osobami ale cały inny ogół ludzi jest porażający w swej głupocie, płytkości itd :/

Gość Brygidda
Dokładnie. Każdy tylko myśli o sobie bez większych rozważań o innych

Gość Brygidda
Nastał nowy dzień a ludziowstręt pozostał ;-(

Gość xxfsf
Nie jesteś sama

Gość to wszystko dlatego
że jesteś brzydka ładne dziewczyny maja zycie usłane różami i każdy jest dla nich dobry, chce się nimi opiekować i pomagać im :)

Gość Brygidda
No rzeczywiście mądre podsumowanie. Tylko skad wiesz jak wyglądam.

Gość DKMG na kacu
BUhahahahahaha ludziowstręt dobre:P A czego się spodziewasz altruizmu. Coś takiego nie istnieje wszyscy jesteśmy egoistami, a co mnie obchodzą ludzie których nie znam, są mi kompletnie i permanentnie obojętni, a jak coś będą do mnie czuli to zniszcze bez litości.

Gość haaans
dzisiejszy styl życia jest typowo masoński , jeśli nie wiesz o czy piszę poczytaj o tym i o kulcie jednostki ;)

Gość DKMG na kacu
Jaki masoński człowieku dzisiejszy styl życia to niemalże 100% laveyanizm:P

Gość takie czasy
i nie ma co tego roztrząsać i tak świat się nie zmieni,trzeba prawie iść po trupach bo inaczej cię zadepczą,przykre ale prawdziwe.

Gość haaans
człowieku przecież właśnie o tym napisałem wyżej gdyż to obejmuje między innymi ten kierunek ;)

Gość DKMG na kacu
O nie tu się nie zgodzę w doktrynie masońskiej istnieje odrzucenie racjonalizmu i przyjęcie istnienia absolutu co zostało odrzucone przez laveyanizm. W zasadzie obie te doktryny poza elitaryzmem nie mają z sobą nic wspólnego.

Gość auau
BRygiddo współczuję Ci Twoich doznań, ale chyba coś z Twoimi emocjami nie tak, czy się nie mylę? wręcz nie wolno tak uogólniać, trzeba umieć analizować i w końcu wyciągnąć jakieś sensowne syntetyczne wnioski, jeśli to umiesz nie powinnaś być takim kłębkiem goryczy, bo ludzie naprawdę są bardzo różni: i dobrzy, i źli ;)