Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

A wie pan, co jest najlepszego w złamanym sercu? Tak naprawde...

Polecane posty

Gość Bielecki
i nie gadaj, że cienko śpiewa - jest zajebista ! a kompozycja, to nie halo..? a słowa, aranż..? posłuchaj nagrania, instrumentacji ! majstersztyk - jakby dała to po angielsku, agillera się chowa a tej, jak jej tam, britnej wpada w roczną deprechę.. :) dla mnie kawałek jest docelowy !

lily, dlaczego mialoby byc cos nie tak? dobieramy sie w pary, jako stadne stwory tak, by pasowac do siebie mniej wiecej (lepiej wiecej, wiem :P). ludzi musi laczyc cos wiecej, niz sex. o czyms trzeba rozmawiac, przy czyms milczec...

Gość Bielecki
nie kumam - rozszyfruj jej.. ponoć lubi inteligencję.. :)

bielecki, to jest moje zdanie. dziewczyna jest cienka, jak polsilver. zadne odkrycie - kopia gorniak, carey, houston. aguillera jest obecnie najlepsza wokalistka - doskonala dykcja, swietnie operuje oddechem, przepona jak stal, fantastyczna barwa glosu. umiejetnosci niezwykle. nie porownuj jej do tej dziewczyny, to troszeczke smieszne i dziecinne. aranzacja piosenki, to zupelnie inna sprawa i, o ile sie nie myle, ze z umiejetnosciami spiewajacej pani nie majaca nic wspolnego. aranzer w porzadku, kompozycja swietna. tylko wokalistka baaardzo przecietna.

Gość Bielecki
lilly - przekazałem Ci tajny kryptogram, kod dostępu (Leonarda) na który możesz, jeśli chcesz, się odezwać.. ludzie KOMUNIKATORują się w przenajróżniejszy sposób, ale każdy ma swój numer.. :) oj lilly, lilyy.. :) a wiesz, że lubię róże..? :)

Złamane serce warto posklejac, najlepsza jest rozmowa, chcac zycia spokojnego i owocujacego w spokoj i bezpieczenstwo nalezy sluchac wlasnej duszy, jezeli ma sie do niej zaufanie, w tych sprawach raczej nie warto pytac o zdanie znajomych, gdyz nie znaja oni sytuacji, niebeda w stanie opiektywnie spojrzec na problem. moze to wlasnie ta jedyna osoba? jezeli sie rozumiecie bez slow to warto zawierzyc